Nadal als Museus: Exposició 'Vicenç Altaió, els ulls fèrtils'

Tornar

Nivell 2


Al llarg de la seva prolífica trajectòria, Vicenç Altaió ha impulsat el reconeixement als nostres poetes avantguardistes mitjançant exposicions, publicacions i homenatges com un deure generacional amb els pares de la modernitat artística catalana, com ara J.V. Foix, Salvat-Papasseit, Josep Palau i Fabre, Joan Perucho i Joan Brossa.

Ara correspon als seus contemporanis reconèixer i celebrar la seva aportació a l´agermanament de la poesia i les arts visuals, tot seguint la tradició que ens han llegat aquests poetes, o artistes com Joan Miró, Salvador Dalí i Antoni Tàpies. Tot i haver dedicat una bona part de la seva obra a prologar, escriure o promoure artistes, ha estat en la bibliofília on ha desenvolupat un dels projectes que aquesta exposició certifica. El nostre propòsit és donar compte dels llibres d´edició limitada que aquest traficant d´idees ha dut a terme de la mà dels artistes que estima i valora.

Li hem posat per títol Ulls fèrtils com un homenatge a Paul Éluard, figura que va jugar un paper similar al seu molts anys abans i en un altre context. Ell va ser al dadaisme i al surrealisme allò que Vicenç Altaió ha significat i significa per als artistes catalans del canvi de segle. El poeta, a la fi, és un mitjancer que incita amb les paraules i les idees.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat. - Departament de Cultura i Fundació Vallpalou
Se celebra a:
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat.

Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat

Adreça:
C la Rambla, 7
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat
Quan
Del 30/10/2019 al 12/01/2020.

Telèfon

Informació:
935671110
Oficines:
933162810
Fax:
933162817

M'agrada 16

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix