“Sopar amb estrelles” a l’Observatori Fabra

Tornar

Es portarà a terme seguint les mesures de seguretat indicades per al control de la Covid-19.

Vida nocturna. Ciència, observació astronòmica i gastronomia unides en una proposta molt especial per a les nits d’estiu.

L’activitat “Sopar amb estrelles” a l’Observatori Fabra combina la divulgació científica, l’observació astronòmica i una proposta gastronòmica molt suggeridora. Els sopars tenen lloc a l’aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

La vetllada comença amb el sopar, amb un menú pensat en clau astronòmica, que se serveix a la terrassa a les 21.00 hores.

A continuació s’ofereix una conferència de divulgació científica de trenta minuts de durada, aproximadament, amb la possibilitat que el públic faci preguntes, seguida d’una visita al museu, a la sala noucentista i el telescopi, i s’accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals.

Des de la cúpula es poden observar elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi del 1904, un dels més grans i antics d’Europa en funcionament.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Observatori Fabra.


L'activitat té lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars tenen lloc a l'aire lliure, en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

S'inicia la vetllada amb el sopar, amb una imaginativa i deliciosa proposta gastronòmica pensada en clau astronòmica, amb ingredients de qualitat i bona cuina que se serveix a la terrassa a les 21.00h.

Despés del sopar s'ofereix una conferència de divulgació científica d'uns 30 minuts, amb possibilitat que el públic faci preguntes.

A continuació es visita el museu, la sala noucentista i el telescopi de passos, i s'accedeix a la sala de la gran cúpula, que conserva els elements originals. Des de la cúpula s'observaran elements de constel·lacions llunyanes, estrelles i gran part del sistema solar, amb el telescopi de 1904, un dels més grans i antics d'Europa encara en funcionament.

20:00h Obertura parking

20:30h
Registre d'entrada i benvinguda amb copa de cava, cervesa o suc.

21:00h
Sopar a la terrassa mirador

22:30h
Conferència científica

22:55h
Visita guiada i observació a través del telescopi

23:59h
Finalització de la vetllada a l'observatori Fabra

***Podeu consultar el calendari de conferencies i observacions en aquest enllaç.

Observatori Fabra

Adreça:
Ctra Observatori Fabra, 27
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes
Codi postal:
08035
Població:
Barcelona
On
Observatori Fabra
Quan
Del 05/06/2020 al 04/10/2020.

Telèfon

Tel.:
934175736

M'agrada 581

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix