“Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies”

Tornar

Exposicions. Descobriu els treballs de dissenyadors i artistes artesans.

Què tenen en comú un casquet del dissenyador Manuel Pertegaz de mitjan anys quaranta, un barret de Cristina de Prada del 2019 i una rajola d’ofici de barretaire del segle XVII? Tots són una mostra de la pervivència de les tècniques artesanals en la producció d’objectes.

L’exposició temporal “Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies” parteix d’una selecció de catorze rajoles d’oficis dels segles XVII, XVIII y XIX del Museu del Disseny per explicar com el món del disseny i de l’artesania contemporània ha revisat algunes tècniques dels vells oficis.

Descobrirem, amb prop de cinquanta treballs, com l’àmbit del disseny ha begut de l’artesania per idear i produir els seus objectes, i com molts productes elaborats de manera artesana han incorporat també una reflexió en clau de disseny.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre d'Artesania Catalunya.


El Museu del Disseny de Barcelona i Artesania Catalunya de la Generalitat presenten la mostra temporal 'Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies', connecta passat i present a través de les tècniques artesanes des de les rajoles d´oficis fins a treballs de dissenyadors i artistes artesans.

Què tenen en comú un casquet del dissenyador Manuel Pertegaz de mitjans dels anys 40, un barret de Cristina de Prada del 2019 i una rajola d´ofici de barretaire del segle XVII? Tots són una mostra de la pervivència de les tècniques artesanals en la producció d´objectes.

La mostra temporal 'Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies' parteix d´una selecció de catorze rajoles d´oficis dels segles XVII al XIX del Museu del Disseny per explicar com el món del disseny i de l´artesania contemporània han revisat algunes tècniques dels vells oficis. Descobrirem, amb prop de cinquanta treballs, com l´àmbit del disseny ha begut de l´artesania per idear i produir els seus objectes i com molts productes elaborats de forma artesana han incorporat també una reflexió en clau de disseny.

Centre d'Artesania Catalunya

Adreça:
C Banys Nous, 11
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Centre d'Artesania Catalunya
Quan
Del 21/02/2020 al 26/04/2020.

Telèfon

#:
934674660
Fax:
934674670

Web

Web:
www.ccam.cat

M'agrada 36

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix