“Negatius de vidre”

Tornar

Exposicions. Instantànies històriques dels transports públics de la ciutat fetes entre els segles XIX i XX.

La Fundació TMB, amb l’assessorament de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya, ha treballat en la digitalització i optimització de la col·lecció de 120 negatius de vidre molt ben conservats que es van trobar a les dependències de TMB. D’aquest treball ha sorgit la selecció de fotografies de l’exposició “Negatius de vidre”, una col·lecció singular de l’arxiu fotogràfic de TMB.

Es tracta d’una mostra única d’instantànies històriques fetes entre finals del segle XIX i mitjan segle XX que donen testimoni de diferents moments viscuts a Barcelona relacionats amb els transports públics de la ciutat, com les obres de construcció del Gran Metro o els tramvies i autobusos del primer quart del segle passat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Mercè Sala.


La Fundació TMB, amb l´assessorament de l´Agrupació Fotogràfica de Catalunya, ha treballat en la digitalització i optimització de la col·lecció de 120 negatius de vidre molt ben conservats que es van trobar a les dependències de TMB. D´aquest treball ha sorgit la selecció de fotografies d´aquesta exposició.

Es tracta d´una mostra única d´instantànies històriques realitzades entre finals del segle XIX i mitjan segle XX que són testimoni de diferents moments viscuts a Barcelona relacionats amb els transports públics de la ciutat, com ara les obres de construcció del Gran Metro o de com eren els tramvies i els autobusos al primer quart del segle passat.

Espai Mercè Sala

Adreça:
E.M. Diagonal, 0
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona
On
Espai Mercè Sala
Quan
Del 28/01/2020 al 31/03/2020.

M'agrada 27

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix