“Mulla’t per l’esclerosi múltiple”

Tornar

Festes. Fes una capbussada solidària per donar visibilitat als símptomes invisibles d’aquesta malaltia.

El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” convida de nou a tothom a mostrar la seva solidaritat amb les 7.500 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya capbussant-se en les piscines que participen en la campanya.

Cada edició centra els esforços a donar visibilitat a un problema particular relacionat amb l’esclerosi múltiple. Enguany es vol conscienciar la ciutadania sobre els símptomes invisibles de l’esclerosi múltiple que afecten la qualitat de vida, com ara la fatiga, el dolor, la tristesa o els problemes sexuals.

Més de sis-centes piscines de tot Catalunya participen en el “Mulla’t”. En moltes d’aquestes piscines s’organitzen activitats lúdiques i festives, i a totes elles tindrà lloc el salt conjunt a l’aigua, en el qual participaran més de cent mil persones.

Consulteu aquí on us podeu mullar.


Més informació:

El 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple' arriba aquest any el diumenge 14 de juliol a tot Catalunya, on es calcula que més de 600 piscines hi participaran, una trentena de les quals a Barcelona.

L'acte central del Mulla't es farà al Club Atlètic Barceloneta i comptarà amb un espectacle musical amb nedadores de natació sincronitzada

La iniciativa, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple té com a finalitat lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta a 9.000 persones i que enguany destinarà principalment els fons recaptats a donar visibilitat als símptomes invisibles de la malaltia –com el dolor o la fatiga- que fan que les persones que la tenen se sentin moltes vegades incompreses.

Hi ha moltes formes de participar al Mulla't. A les 12 en punt, les piscines participants organitzen un salt conjunt a l'aigua que és una manera de solidaritzar-se amb la malaltia. A partir d´aquí, cada piscina organitza diferents activitats, que es poden consultar a la web del Mulla't (mullat.fem.es). L'aiguagym, els balls i les competicions esportives, però, són activitats força habituals.
Una altra manera de col·laborar amb el Mulla't és adquirir algun dels articles solidaris que es posen a la venda. Els articles d´aquest any són: tovallola-pareo, barret, bossa, bidó d´aigua i samarretes. Els fons recaptats permeten a la Fundació mantenir els centres neurorehabilitadors que té a Barcelona, Reus i Lleida i oferir serveis a les persones amb esclerosi múltiple.

El llistat de les piscines adherides no és definitiu.

Diferents instal.lacions esportives

Població:
Barcelona
On
Diferents instal.lacions esportives
Quan
14/07/2019

Telèfon

Telèfon de l'acte:
902113024

Web

Web:
mullat.fem.es

M'agrada 85

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Dir DiagonalC Ganduxer 25*27 (Sarrià-Sant Gervasi)
Club Natació Sant AndreuRbla Fabra i Puig 47 (Sant Andreu)
Club Natació BarcelonaPg Joan Borbó C Barcelona 93 (Ciutat Vella)
Centre Esportiu Municipal Can FelipaC Pallars 277 (Sant Martí)

Comparteix