“Micos. Una història de primats”

Tornar

Reobert el 16 de juny

Exposicions. Descobriu com mengen, com es mouen, com es comuniquen i com sobreviuen els primats.

Dels grans goril·les fins als diminuts lèmurs ratolí, tots som primats.

“Micos. Una història de primats” presenta seixanta espècimens espectaculars naturalitzats creats per especialistes dels National Museums Scotland i una gran quantitat d’elements interactius, pel·lícules, models i fotografies.

El públic visitant podrà descobrir com es mouen i es comuniquen els diferents primats, com han desenvolupat eines per obtenir aliments i els complexos sistemes socials que tenen.

L’exposició també examina la relació entre els éssers humans i els primats i el fet que moltes espècies estan en perill d’extinció a causa de l’impacte de la pèrdua d’hàbitat i la caça.

Al món ja som més de 7.000 milions d’éssers humans i les nostres activitats posen la major part dels nostres parents més propers en un risc d’extinció creixent. Actuem conjuntament per salvar-los abans no sigui massa tard!

Horaris


Una mirada al món dels primats: com mengen, com es mouen, com es comuniquen i com fan per sobreviviure en un entorn constantment canviant. L'exposició mostra 60 espècimens de primats naturalitzats creats per especialistes dels National Museums Scotland i diversos interactius, pel·lícules, models i fotografies relacionades amb els primats.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Adreça:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Quan
Del 12/12/2019 al 29/11/2020.

Telèfon

Tel.:
932566002

M'agrada 551

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix