“Les nits del Palau Güell”

Tornar

Música. Nits musicals en un escenari màgic i irrepetible: el terrat del Palau Güell.

En cada sessió hi haurà un concert (a les 21.30 hores) a càrrec d’una banda amb un estil diferent. Segons la nit, es podrà sentir des del jazz més clàssic fins a estils musicals posteriors com el doo-wop o el jazz jamaicà.

Abans de cada actuació, a les 20.30 hores, els visitants descobriran, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d’aquest habitatge urbà que l’industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí, un immoble que forma part del Patrimoni Mundial de la Unesco des del 1984.

Un cop al terrat, els visitants podran gaudir d’una vista espectacular de la ciutat. Per cloure la vetllada s’oferirà als visitants un petit pica-pica acompanyat d’una copa de cava.

Programa
11 de juliol: The Oldians
18 de juliol: Wax and Boogie Rhythm Combo
25 de juliol: The Velvet Candles
1 d’agost: Alberto Tarín Trio
8 d’agost: Chino & The Big Bet
22 d’agost: The Kinki Coo Coo’s

Horari
20.30 hores: Rebuda i visita exprés
21.30 hores: Concert, copa de cava i pica-pica
22.30 hores: Cloenda

Horaris

Altres

Se celebra a:
Palau Güell.


El Palau Güell celebra Les nits del Palau Güell, una aposta que s'ha convertit en un dels esdeveniments més especials i únics de les nits d'estiu a Barcelona. Les vetllades tindran lloc els dies 4, 11, 18 i 25 de juliol i el 1, 8 i 22 d'agost al terrat, màgic i irrepetible, del Palau, on per primera vegada l'arquitecte Antoni Gaudí va concebre les xemeneies com a escultures arquitectòniques. En cada vetllada hi haurà un concert a càrrec d'una banda amb un estil diferent. Segons la nit, es podrà sentir des del jazz més clàssic fins a estils musicals posteriors com el doo-wop o el jazz jamaicà. Abans de l'actuació, els visitants descobriran, mitjançant una visita exprés, els espais més importants d'aquest habitatge urbà que l'industrial Eusebi Güell va encarregar al seu amic Gaudí. L'immoble, inscrit a la llista del Patrimoni Mundial per la UNESCO des del 1984, destaca per la manera innovadora en què Gaudí va concebre l'espai i la llum, així com per l'excel·lent qualitat dels materials nobles emprats i el treball decoratiu i ornamental dels artesans que van col·laborar amb l'arquitecte. Un cop al terrat, els visitants podran admirar un dels espais més preuats. Des d'aquí, podran gaudir d'una espectacular vista de la ciutat. Una vista que, a l'època dels Güell, tan sols contemplaven el servei –que hi pujava per estendre la roba– o la mateixa família Güell quan volia mostrar-la als convidats. Tota aquesta panoràmica es podrà admirar des d'un entorn fantasiós, amb l'agulla cònica que corona el Palau i les 20 xemeneies del seu voltant, algunes d'elles revestides amb la tècnica del trencadís. Com a cloenda de la vetllada, s'oferirà als visitants un petit pica-pica acompanyat d'una copa de cava.

#LesnitsdelPalauGüell

Espectacles:

4 de julliol: The Lindy Hoppers
11 de juliol: The Oldians
18 de juliol: Wax and Boogie Rhythm Combo
25 de juliol: The Velvet Candles
1 d'agost: Alberto Tarín Trio
8 d'agost. Chino & The Big Bet
22 d'agost: The Kinki Coo Coo's

Horari :

20.30h Rebuda i visita exprés.
21.30h Concert, copa de cava i pica-pica.
22.30h Fi de la vetllada.

Palau Güell

Adreça:
C Nou de la Rambla, 3*5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Palau Güell
Quan
Del 04/07/2019 al 22/08/2019.

Telèfon

Telèfon:
934725775
Telèfon:
934725771
Fax:
934725772
Telèfon d'informació:
934725775
Telèfon d'informació:
934725771

M'agrada 122

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Comparteix