“La Movida. Crònica d’una agitació”

Tornar

Exposicions. L’exposició es pot veure a Foto Colectania.

La mostra ofereix una aproximació a aquest moment històric des de la perspectiva de la fotografia i aborda àmbits i mirades radicalment diferents.

A l’exposició es poden veure fotografies d’època d’Alberto García-Alix, Ouka Leele, Pablo Pérez-Mínguez i Miguel Trillo.

L’excepcionalitat de la fotografia d’aquest període rau precisament en la seva aportació individual, que reflecteix la diversitat dels mons en què es van bolcar i de les riques personalitats des del punt de vista fotogràfic, que tenen com a resultat una mirada polièdrica d’aquell moment.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Privada Foto Colectania.


La mostra ofereix una aproximació a aquest moment històric des de la perspectiva de la fotografia, abordant àmbits i mirades radicalment diferents.

A l'exposició, que es presenta al festival Les Rencontres d'Arles aquest estiu, es podran veure fotografies d'època d'Alberto García-Alix, Ouka Leele, Pablo Pérez-Mínguez i Miguel Trillo.

Després de diverses dècades de dictadura i ostracisme, la transició espanyola va veure aparèixer una nova generació fascinada per la modernitat i la idea del nou, que cristal·litzaria en creadors procedents de diferents camps com la música, la moda, el cinema, la pintura o la fotografia.

Tots ells van conviure, es van creuar i, a la seva manera, cadascun d'ells va ser un cronista de La Moguda. L'excepcionalitat de la fotografia d'aquest període és precisament la seva aportació individual, reflex de la diversitat dels mons en què es van bolcar i de les seves riques personalitats des del punt de vista fotogràfic i que donen com a resultat una mirada polièdrica sobre aquell moment.

Fundació Privada Foto Colectania

Adreça:
Pg Picasso, 14
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Fundació Privada Foto Colectania
Quan
Del 17/10/2019 al 16/02/2020.

Telèfon

#:
932171626

M'agrada 31

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix