“Escribir como un jardín”

Tornar

Exposicions. L’artista Cristina Spinelli reflexiona sobre l’artificialitat.

Cristina Spinelli (Madrid, 1993) és una de les noves veus de l’art contemporani. És autora d’obres que barregen fets històrics i reflexions crítiques i que amplifiquen històries o distorsionen realitats amb la finalitat de fer paleses creences o pràctiques de tipus comunitari o bé de tipus íntim i personal.

A Escribir como un jardín, Spinelli uneix els corrents d’investigació i pràctiques que ha estat treballant recentment. Aquestes pràctiques estan vinculades a processos mecànics de producció que utilitza l’artista per reflexionar sobre l’artificialitat.

Spinelli explora el compromís físic de la imatge i les seves relacions amb el llenguatge textual, i alhora experimenta amb materialitats noves.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Can Felipa.

A 'Escribir como un jardín' Cristina Spinelli uneix els corrents d'investigació i pràctiques que ha estat treballant recentment. Aquestes es vinculen a través de diferents processos mecànics de producció i reflexions al voltant de l'artificialitat. La proposta pretén explorar el compromís físic de la imatge i les seves relacions amb la textualitat, així com l'experimentació de noves materialitats.

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Pl Josep M. Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Felipa
Quan
Des de 28/01/2021 al 10/04/2021

Telèfon

Tel.:
932563840
Fax:
932664201

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix