“Da Vinci, els invents d’un geni”

Tornar

Exposicions. No us perdeu l’exposició més gran de la història sobre els invents del geni italià.

“Da Vinci, els invents d’un geni” s’ha fet a partir dels últims descobriments i interpretacions de l’obra de Leonardo da Vinci. La mostra és fruit d’un treball de quatre anys i s’han utilitzat un centenar de croquis de la pròpia mà del mestre per construir les maquetes i les rèpliques a mida real dels seus invents.

L’exposició se centra en els dissenys tècnics de Da Vinci, que apareixen classificats per temes: aeronàutica, instruments de mesura, arquitectura o aplicacions militars. Presenta un total de dos-cents objectes, i també manuscrits i representacions en 3D.

Horaris


L´espai multifuncional Cupula Events, situat a la cinquena planta del centre comercial Arenas de Barcelona, a la Plaça d´Espanya, és la ubicació escollida per acollir l´exposició més gran de la història dedicada als invents del geni italià.

"Hi ha una nova generació d´historiadors que han fet molts descobriments i que han aportat una nova interpretació de l´obra de Leonardo da Vinci. Ha sigut el nostre punt de partida", explica l´historiador d´art Jean-Christophe Hubert, que en el passat ja va col·laborar en altres exposicions dedicades al mestre del Renaixement.

Vint-i-dos persones han treballat durant quatre anys per fer possible aquesta exposició. S´ha utilitzat un centenar de croquis de la pròpia mà del mestre per construir les maquetes i les rèpliques a mida real dels seus invents. L´esdeveniment presenta un total de 200 objectes, així com manuscrits i representacions en 3D.

L´exposició es concentra principalment no en la seva obra pintada, sinó en els seus dissenys tècnics, que s´han classificat per temes com l´aeronàutica, els instruments de mesura, l´arquitectura o les aplicacions militars. L´esdeveniment està dirigit al públic general, inclosos els nens i nenes, i s´ha creat un quadern pedagògic per les escoles.

Cúpula de Las Arenas *Arenas de Barcelona

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 373*385
Districte:
Eixample
Barri:
La Nova Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona
On
Cúpula de Las Arenas *Arenas de Barcelona
Quan
Del 31/05/2019 al 01/09/2019.

Telèfon

Centraleta:
932890244 C.C. las Arenas

M'agrada 26

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix