“Creadors de consciència”

Tornar

Exposicions. Una mostra amb 120 imatges de fotògrafs compromesos que conviden a la reflexió.

“Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos” és una exposició que no deixarà indiferent a ningú. Aquesta mostra del Palau Robert presenta 120 imatges de països llunyans i de casa nostra que conviden a la reflexió.

La mostra exposa fotografies relacionades amb conflictes bèl·lics i desastres naturals en altres països, com ara Síria, Colòmbia, Veneçuela, Egipte o l’Iraq, així com imatges de situacions que tenen lloc als nostres barris i ciutats. I ret homenatge als professionals de la càmera que sovint es juguen la vida per captar les imatges i que acabin arribant als mitjans de comunicació.

Entre els fotògrafs presents, n’hi ha de llarga trajectòria com ara Kim Manresa, Gervasio Sánchez, Sergi Cámara, Clemente Bernad o Sandra Balcells, i autors més joves, entre els quals hi ha Manu Brabo, Lurdes R. Basolí o Javier Corso.

Horaris


"Creadors de consciència" aplega el treball de 40 fotoperiodistes, alguns amb una llarga trajectòria, com és el cas de Gervasio Sánchez, Kim Manresa, Sergi Cámara, Clemente Bernad o Sandra Balcells i d´altres més joves, com ara Javier Corso, Manu Brabo, Samuel Aranda, Bernat Armangué o Lurdes Basolí.

Les 120 fotografies que es presenten a l´exposició s´han publicat als mitjans de comunicació més importants del món. Les imatges donen a conèixer realitats inquietants d´indrets llunyans com Síria, Colòmbia, Veneçuela, Iraq, Egipte..., i també situacions que vivim al nostre barri o ciutat. Alguns dels fotògrafs que exposen han desenvolupat la seva tasca a la mateixa ciutat on viuen.

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya

Adreça:
Pg Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya
Quan
Del 07/09/2018 al 10/02/2019.

Telèfon

Telèfon:
932388091
Fax:
932334010

M'agrada 134

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix