La Porkada del Clot

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Festes. El Clot celebra Sant Antoni Abat el 19 de gener amb una festa de foc i gastronomia.

La Porkada del Clot celebra la festivitat de Sant Antoni Abat donant protagonisme al porquet, una part poc coneguda de la llegenda del sant. La festa l’organitzen els Diables del Clot i gira entorn del capgròs del Pork del Clot. Tindrà lloc a la plaça del mercat i els carrers propers.

La cinquena Porkada del Clot començarà al matí amb una cercavila per a la mainada i continuarà amb una ruta de tapes elaborades amb carn de porc. La festa acabarà amb un correfoc amb tot de peces d’imatgeria que representen animals de raça porcina.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Associació d'Emprenedors del Clot - Eix Clot.
Organitzat per:
Orfeó Martinenc.


La incorporació més recent al cicle festiu de Sant Antoni és la Porkada del Clot, una festa que barreja foc i gastronomia. A més, dona protagonisme al porquet, una part poc coneguda de la llegenda de sant Antoni Abat. Ja fa cinc anys que l´organitzen els Diables del Clot i la festa gira entorn del capgròs del Pork del Clot. Arrenca al matí amb una cercavila per a la mainada, continua amb una ruta de tapes elaborades amb carn de porc i acaba amb un correfoc amb tot de peces d´imatgeria que representen animals de raça porcina.

Programa:
MATÍ DE PORKADA - 11h Plaça del Mercat del Clot
A partir de les 11h el PorkdelClot i La Verreta de Tàrrega us esperen a la Plaça on a les 12h començarà una cercavila pels carrers del barri.
A la mateixa, Plaça a partir de les 11:30h i fins a les 13:30h hi haurà tallers infantils (Pintacares, manualitats, dibuixos...)

TARDA DE MÚSICA, TAPES I FOC - 17h Plaça del Mercat del Clot
Tarda de tapes, música i foc. Cinc bars s'instal·laran a la plaça per oferir-nos unes delicioses tapes. Els Northern Clot amb els seus DJ's més prestigiosos animaran la festa fins negra nit.

PORKATAPES - 18h Rogent Cantonada Provença
Aquest any començarem al carrer Rogent cantonada Provença des d'on anirem fins a la plaça del mercat tot fent paradetes als bars que hi participin. Ens acompanyaran els porks que després participaran al correfoc.
Venda Anticipada (a partir del dia 15): Xarcuteria Bosch, Autòctons i Orfeó Martinenc.
El mateix dia de la Porkada tots els bars participants vendran tiquets.

CORREFOC - 20h Plaça del Mercat
Inici del Correfoc a la Plaça del Mercat
Recorregut: Clot, Escoles, Escultors Claperòs, Rosend Nobas, Pl. Mercat.

Plaça del Mercat del Clot i carrers propers

Adreça:
Pl Font i Sagué, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Clot
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Plaça del Mercat del Clot i carrers propers
Quan
19/01/2019

Xarxes socials

Facebook:
www.facebook.com/porkadaclot

M'agrada 167

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix