Josele Santiago

Tornar

Música. L’excantant de Los Enemigos fa una revisió acústica del seu cançoner a la Mercè.

La relació que Josele Santiago ha establert amb les seves cançons és admirable. Les ha tocades durant quatre dècades, al capdavant de Los Enemigos o bé en solitari, i en aquest temps ha après a escoltar-les per donar-los tot allò que necessiten.

En aquests temes, la lletra i la melodia caminen juntes, ben dretes, sense desviar-se innecessàriament ni afegir elements decoratius que no calen. És una experiència força especial escoltar-les nues, en acústic, en la veu característica d’un músic excepcional que mai no fa un moviment perquè sí.

Ja fa anys que David Krahe, que va ser company de Josele Santiago a Los Enemigos, l’acompanya a les guitarres. I ara esdevé còmplice d’aquesta revisió acústica d’un cançoner que tots dos comparteixen.

 

Horaris


Josele Santiago (Madrid / Catalunya; rock)

La relació que Josele Santiago ha establert amb les seves cançons és admirable. Les ha tocat durant quatre dècades, al capdavant de Los Enemigos o bé en solitari, i en aquest temps ha après a escoltar-les per donar-los tot allò que necessiten. En aquests temes, la lletra i la melodia caminen juntes, ben dretes, sense desviar-se innecessàriament ni afegir elements decoratius que no calen. És una experiència força especial escoltar-les nues, en acústic, en la veu característica d´un músic excepcional que mai no fa un moviment perquè sí. Ja fa anys que David Krahe, que ha estat company de Josele Santiago a Los Enemigos, l´acompanya a les guitarres i, ara, es converteix en còmplice d´aquesta revisió acústica d´un cançoner que tots dos comparteixen.

Complex Esportiu Municipal La Mar Bella

Adreça:
Av Litoral, 86*96
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Complex Esportiu Municipal La Mar Bella
Quan
27/09/2020

Telèfon

Centraleta:
932210676
Fax:
932257123

M'agrada 16

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix