Jazz & Food

Tornar

Accés per Rambla/Colom

Fires. Inauguració popular del Festival de Jazz de Barcelona al Moll de la Fusta.

El Festival Internacional de Jazz de Barcelona s’inaugurarà al Moll de la Fusta amb el Jazz & Food, un esdeveniment popular que combina la gastronomia i la música.

L’oferta gastronòmica inclou cuina d’arrels, de casa nostra i de l’Argentina, Mèxic, el Japó i Itàlia, a través de l’oferta de més de trenta food-trucks.

En la part musical el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l’escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, en una proposta basada en un sentit ampli del concepte del jazz i de totes les músiques afins.

El Jazz & Food 2019 celebrarà el centenari de Save The Children oferint diverses possibilitats de col·laborar amb aquesta organització.

La programació inclou tallers musicals per a infants, el concert del 100 aniversari de Save the Children amb la Cia Roger Canals, així com les actuacions de Son de la Rambla, Carosones, The Secret Investments, Koko Davis & The Tonics i Itaca Band.

Horaris


Per tercer any consecutiu, el nostre Jazz & Food, la inauguració popular del festival de jazz, torna al Moll de la Fusta. En la part gastronòmica, cuina d´arrels, des de l´Argentina i Mèxic fins al Japó i Itàlia, passant naturalment pels sabors de casa nostra, els gelats i les postres amb més de 30 food-trucks. En la part musical, com sempre, el Jazz & Food aposta per la vitalitat de l´escena catalana, pels músics que viuen a Barcelona, entenent en un sentit ampli el concepte jazz i totes les músiques afins.

Després d´haver col·laborat amb diverses entitats solidàries durant les seves diferents edicions, el Jazz & Food 2019 està dedicat a la celebració del centenari de Save The Children, una organització indispensable que fa una feina lloable arreu del món per la protecció dels nens. Hi hauran diverses formes de col·laborar-hi, des de l´adquisició del got soildari fins a donatius en la compra d´entrades pel Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona, entre d´altres. Tantmateix, Save The Children organitzarà tallers matinals infantils i un espectacle per celebrar els seus 100 anys. Parlant d´aniversaris, el Port de Barcelona també arriba enguany als 150 anys, i el Jazz & Food s´afegeix als actes commemoratius de tan important onomàstica.

Com l´any passat, serà una marató melòmana de 12 hores amb propostes de tots els colors per fer del Jazz & Food 2019 una jornada memorable i plena de bones vibracions.

PROGRAMACIÓ:

MINIMÚSICA Tallers per nens
CONCERT 100 ANIVERSARI SAVE THE CHILDREN amb CIA ROGER CANALS
SON DE LA RAMBLA
CAROSONES
THE SECRET INVESTMENTS
KOKO DAVIS & THE TONICS
ITACA BAND

Moll de la Fusta

Adreça:
Moll Bosch i Alsina, 2
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08039
Població:
Barcelona
On
Moll de la Fusta
Quan
28/09/2019

M'agrada 138

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix