Jardí de les Alzines

Tornar

A la cruïlla dels carrers de Casp, Los Castillejos i la Gran Via, davant del nou Mercat dels Encants s´aixeca aquest nou espai verd previst a la urbanització provisional de la banda mar del projecte de transformació de Les Glòries.

Es tracta del Jardí de les Alzines, que abraça 7.650 m2 i garanteix un espai d´aprovisionament a les prop de dues-centes alzines que formaven part de l´antiga plaça de les Glòries a l´interior de l´anella viària, ara ja, part de la història de la ciutat, fins a la seva definitiva ubicació en el futur parc previst pel projecte "Canòpia Urbana".

El Jardí inclou un nou espai per a l´estada, el passeig i el descans, enmig d´un alzinar i en un espai caracteritzat pels gabions de pedra que configuren l´entorn, els elements de repòs i la caseta de jardineria. L´espai compta amb 15 bancs, 8 papereres, 19 fanals d´enllumenat, així com 4.100 m2 de vegetació i arbrat, amb 193 exemplars alzines i 15 tipuanes. També hi han tres taules de picnic i una zona de conte-contes i cançons.

El projecte bàsic és dels arquitectes de la Direcció de Projectes d´Hàbitat Urbà.

Aquest espai roman obert al públic cada dia de les 10 del matí fins al capvespre. Per conèixer els horaris d´obertura i tancament dels parcs de la ciutat consulteu el web de Medi Ambient i Serveis Urbans.

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 7*LX
Districte:
Eixample
Barri:
el Fort Pienc
Població:
Barcelona
Adreça
Pl Glòries Catalanes, 7*LX

Si vols fer una esmena sobre aquest equipament o entitat..fes-nos-la saber

Comparteix