Itinerari “L’ou com balla”

Tornar

Festes. Una ruta pels jardins i claustres de la Barcelona medieval que mantenen viva aquesta tradició.

L’itinerari “Festa del Corpus Christi: L’ou com balla” és una proposta per gaudir d’una de les festes més antigues de la ciutat de Barcelona.

Al voltant de la celebració de L’ou com balla i en un viatge al segle XVII, la ruta permet visitar espais, arquitectures i patis amagats dels carrers més antics de la Barcelona medieval.

La parròquia de Santa Anna, l’Ateneu Barcelonès, la catedral de Barcelona, la Casa de l’Ardiaca i el Museu Marès esperen, guarnits de flors, els visitants per mostrar-los els brolladors, els pous, els jardins i els claustres enramats.

Horaris

Altres

Inscripcions a:
Centre Cultural La Casa Elizalde. Presencial i on-line, a partir de l'1 d'abril a les 9 h.Presencialment al centre: de dilluns a divendres, de 9 a 20 hInscripcions amb Carnet Jove només presencials.
Se celebra a:
Centre Cultural La Casa Elizalde.
Inscripcions a:
Centre Cívic Urgell. Presencial i on-line, a partir de l'1 d'abril a les 9 h.Presencialment al centre: de dilluns a divendres, de 9 a 20 h, i dissabtes de 10 a 13.30 h.Inscripcions amb Carnet Jove només presencials.
Se celebra a:
Centre Cívic Urgell.
Inscripcions a:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc. A partir del dilluns 1 d'abril de 2019.Presencial, a partir de les 9 h i per internet a partir de les 8 h. De dilluns a divendres de 9 a 20 h.
Se celebra a:
Centre Cívic Ateneu Fort Pienc.
Inscripcions a:
Centre Cívic Casa Golferichs. A partir del dilluns 1 d'abril de 2019.Presencial, a partir de les 9 h i per internet a partir de les 7 h.Presencial: De dilluns a divendres de 10 a 20 h i dissabtes, de 10 a 14 h.
Se celebra a:
Centre Cívic Casa Golferichs.


Gaudirem d'una de les festes més antigues de la ciutat de Barcelona. Reculant fins  al segle XVII, podrem copsar espais, arquitectures, patis, que al voltant de la festivitat de l'ou com balla, ens permetrà passejar pels carrers més antics de la Barcelona medieval. La Parròquia de Santa Anna, l'Ateneu Barcelonès, la  Catedral de Barcelona, la Casa de l'Ardiaca, el Museu Mares ens rebran guarnit de flors per mostrar la millor cara dels seus brolladors, pous, jardins i claustres.

Professora: Carolina Chifoni.

Diversos espais

Població:
Barcelona
On
Diversos espais
Quan
20/06/2019

Web

Web inscripcions:
www.casaelizalde.com
Web inscripcions:
www.golferichs.org
Web inscripcions:
www.fortpienc.org
Web inscripcions:
www.ccurgell.cat

M'agrada 7

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix