Intervenció artística "Visibles" d’Arrels Fundació i Teo Vázquez

Tornar

Intervenció a la façana de Pl. de L’Acadèmia

#Visibles d’Arrels Fundació, 13 retrats de gran format de l’artista Teo Vázquez per trencar prejudicis sobre les persones sense llar a Barcelona.

Aquesta proposta vol donar visibilitat a les persones sense llar i fer reflexionar la ciutadania des del carrer, l’espai on viuen aquestes persones, des d’un vessant artístic urbà, directe i sense filtres. La localització de cadascun dels retrats de les persones protagonistes de la campanya no és casual: estan ubicats als murs dels edificis on solien dormir i porten associat un codi QR des del qual els vianants poden conèixer una mica més de la seva història.

A l’edifici del Convent trobareu la història de Jesús Marcos

“Yo he salido de la calle y he ganado mucho. Ahora, si me pasa cualquier cosa, tengo donde agarrarme. Hasta los 60 estuve en la calle; lo que he pasado no se lo deseo a nadie. Ahora, me miro fotografiado y digo: ‘Bueno, ya no soy el mismo, ahora estoy un poco más alegre. Para que vea la gente lo que cambia uno; hasta me extraño yo mismo.”

Arrels Fundació ha posat diferents retrats arreu de la ciutat, per tal de posar cara, nom i ànima a les persones que dormien en tals localitzacions. Perquè visibilitzar és desestigmatitzar i generar consciència

Podeu consultar les diferents intervencions: https://www.arrelsfundacio.org/es/visibles/

Horaris

Plaça de l'Acadèmia

Adreça:
Plaça de l'Acadèmia, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Plaça de l'Acadèmia
Quan
Des de 04/01/2022 al 31/12/2022

Telèfon

Tel.:
932565000
Fax:
932680825

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber