"Grec'20" Festival de Barcelona: Dates de celebració

Tornar


El Grec 2020 serà un festival de proximitat, espiritual, compromès amb els i les artistes, ple de màgia i amb una mirada subtil cap a les connexions entre Barcelona i l´Amèrica Llatina.

GREC FESTIVAL
El Teatre Grec i altres sales us acolliran amb una reducció a un terç de l´aforament i amb els protocols decretats per les autoritats sanitàries. Algunes de les produccions també s´emetran en directe o en diferit per ràdio i televisió, i també hi haurà propostes en altres espais, com ara alguns museus de la ciutat. Aquestes activitats requeriran que us hi inscriviu prèviament. Mantenim una part de la programació amb artistes de la resta de l´Estat i de l´àmbit europeu especialment compromesos amb la contemporaneïtat.

GREC EN OBERT
Al Grec d´enguany hi ha espai per a formats nous, semipresencials o totalment en línia, i també per a algunes propostes internacionals innovadores. Hem proposat als i a les artistes que experimentin en temps de la covid-19 buscant, sempre que sigui possible, que les propostes tinguin un caràcter parcialment presencial.
En aquest apartat, hi trobareu diversos treballs que ens connecten amb artistes de l´Amèrica Llatina, com ara lectures dramatitzades, espectacles en streaming o conferències amb els directors i directores teatrals més interessants del panorama actual. També hi haurà passejos per la ciutat de Barcelona que podreu fer de manera individual o en família.

DE GREC A GREC
El Grec sempre s´ha caracteritzat per donar suport al sector i col·laborar amb altres agents de la ciutat, teatres públics i privats, productores o museus i altres espais culturals. Més enllà de ser un festival d´estiu, és una peça clau per engegar les produccions que es veuran a la temporada barcelonina de l´any següent i per donar feina tant als sectors artístics com als de caràcter tècnic. Hi ha coproduccions que no podran estar del tot acabades aquest juliol, però que, sota la marca De Grec a Grec, es podran representar durant tot l´any en qualsevol moment de la temporada en teatres de la ciutat o en festivals del territori català, entre el juliol d´aquest any i el Grec del 2021.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Oficina Ciutadana de la Cultura - Palau de la Virreina. Excepte les entrades per als espectacles programats als espais El Born CCM, CCCB, Filmoteca de Catalunya, La Caldera i Casa Milà - La Pedrera
Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona. Grec Festival de Barcelona
Es venen les entrades a:
Web Festival GREC - Palau de la Virreina.

Diversos espais de la ciutat

Adreça:
Pg Santa Madrona, 38
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
El Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Diversos espais de la ciutat
Quan
Del 30/06/2020 al 31/07/2020.

Telèfon

Telèfon de l'acte:
933161000 (informació sobre l'accesibilitat dels espais)
Telèfon de l'acte:
933171416 (missatges text curt per a persones amb discapacitat auditiva)

M'agrada 355

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Teatre GrecPg Santa Madrona 36 (Sants-Montjuïc)
Teatre GrecPg Santa Madrona 36 (Sants-Montjuïc)

Comparteix