"Un món de mil dimonis"

Tornar

Exposicions. La Fundació Casa Museu Pare Ginard, de Mallorca, ha produït una exposició que aplega més de cinquanta mostres de dimonis d’arreu.

De dimonis, el món n’és ple. I la Fundació Casa Museu Pare Ginard, de Mallorca, ha produït una exposició que aplega més de cinquanta mostres de dimonis d’arreu: de Mallorca al Japó passant per Itàlia.

Aquesta exposició, fruit de la recerca de l’antropòleg Francesc Alemany i el treball d’il·lustració de Melicotó, fa parada a Barcelona amb motiu dels Foguerons de Sa Pobla. A més s’exhibirà en tres indrets diferents: l’Orfeó Gracienc, la Violeta de Gràcia i el Centre Artesà Tradicionàrius (inauguració a les 20.00 hores).

Horaris


De dimonis, el món n´és ple. I la Fundació Casa Museu Pare Ginard de Mallorca ha produït una exposició que aplega més de cinquanta mostres de dimonis d´arreu: de Mallorca al Japó passant per Itàlia. Aquesta exposició, fruit de la recerca de l´antropòleg Francesc Alemany i el treball d´il·lustració de Melicotó, fa parada a Barcelona amb motiu dels Foguerons de sa Pobla.

Centre Artesà Tradicionàrius

Adreça:
Trvs Sant Antoni, 6*8
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Centre Artesà Tradicionàrius
Quan
Del 24/01/2019 al 22/02/2019.

Telèfon

Telèfon:
932184485
Fax:
934155581

M'agrada 8

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix