Maker Faire Barcelona

Tornar

Fires. L’economia circular, protagonista d’una edició que estrena ubicació a la Nau Bostik.

La Maker Faire Barcelona 2019 posa l’accent en l’urgent necessitat de repensar i activar un nou model d’innovació social local i escalable, en el qual l’economia circular, la resiliència i la creativitat tenen un rol cabdal.

La sisena edició de la fira se celebra a la Nau Bostik, un centre ciutadà emblemàtic al barri de la Sagrera, referent de la creació artística i la innovació social.

La Maker Faire és un espai de trobada amb la comunitat maker local i internacional, entesa com un univers ampli que aplega també investigadors, universitats i centres de Recerca i empreses socialment innovadores.

En aquesta edició, es presentarà una selecció de projectes d’economia circular, que es basa en la reducció, la reutilització, el reciclatge i la recuperació de materials i en processos de fabricació de productes locals, nets, intensius en coneixement i en mà d’obra.

Altres

Se celebra a:
Nau Bostik.


Aquesta sisena edició es celebra a la Nau Bostik, un centre ciutadà emblemàtic al barri de La Sagrera. Referent en la creació artística i la innovació social, congrega i aixopluga un sòlid, inquiet i vigorós teixit associatiu d´agents socio-culturals.

No és així per atzar ja que Maker Faire Barcelona 2019 vol posar l´accent en l´urgent necessitat de repensar i activar un nou model d´innovació social local i escalable: recerca, aprenentatge, emprenedoria, producció, ocupació i consum responsable a la ciutat, destacant el rol cabdal de l´Economia Circular, la Resiliència i la Creativitat.

Nau Bostik

Adreça:
C Ferran Turné, 1*11
Districte:
Sant Andreu
Barri:
La Sagrera
Codi postal:
08027
Població:
Barcelona
On
Nau Bostik
Quan
Del 05/10/2019 al 06/10/2019.

Telèfon

Telèfon:
616364831
Telèfon:
618852561

M'agrada 123

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix