Fira de Santa Llúcia

Tornar

Fires. És la fira imprescindible per guarnir la llar amb motiu del Nadal. Aquest any la fira presentarà un pessebre de més de 35 metres quadrats al Museu Marès.

Des del cor de Ciutat Vella, la Fira de Santa Llúcia celebra aquest any el 232è aniversari. Obrirà les portes el 30 de novembre i les tancarà el 23 de desembre, i com sempre, oferirà un munt d’activitats per a tots els públics.

La fira aplegarà prop de tres-centes parades de productes nadalencs tradicionals. Hi haurà parades de pessebres, figures, arbres, molsa, artesania, simbombes i joguines musicals.

Enguany s’han organitzat diferents activitats paral·leles a la fira, com el Tió Gegant de la Fira de Santa Llúcia i la cercavila de la tradicional Carassa de Nadal de Barcelona. I també se celebrarà la 25a Diada de les Tradicions i Costums Nadalencs a Catalunya.

D’altra banda, al costat de la Fira de Santa Llúcia, a menys de cents metres, al Museu Frederic Marès (plaça de Sant Iu, 5) s’instal·larà un pessebre de més 35 metres quadrats, amb figures de fins a 40 centímetres d’alçada.

Horaris


Aquest any celebrem el 232è aniversari (1786-2018 probablement és molt més antiga, però les primeres cites documentades són de l'any 1786) de la Fira de Santa Llúcia. Amb la motivació de millorar la fira any rere any, tant l'Associació Fira de Santa Llúcia com l'Ajuntament de Barcelona hem treballat plegats per poder-vos oferir la millor fira possible. Aquest any la fira obrirà les seves portes des del proper dia 30 de novembre fins el dia 23 de desembre. I un any més, hem aconseguit no retallar la duració dels dies en els que programem les activitats per tots vosaltres. Del 1 de novembre al 19 de desembre totes les activitats estan confirmades. Actualment estem treballant per poder-les ampliar a la resta de la fira.

Aquest any, al costat mateix de la Fira de Santa Llúcia, a menys de 100 metres, al Museu Frederic Marès, a la Plaça de Sant Iu número 5 de Barcelona, tindrem un pessebre en format de taulell de més 35 metres quadrats, amb figures de fins a 40cm d'alçada.

Voltants de la Catedral de Barcelona

Adreça:
Pl Nova, 0001
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Voltants de la Catedral de Barcelona
Quan
Del 30/11/2018 al 23/12/2018.

M'agrada 392

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix