Ritos de amor y guerra

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..

Tangent. Un ritual en temps real, on actrius i públic participen en un acte comú, que acaba convertint-se en un acte catàrtic.

En un raconet de l’imaginari col·lectiu resideix la SENYORA per antonomàsia. La posseïdora del secret més ben guardat sobre el brou de Nadal. La que et cura el refredat amb una sopa de farigola.

La que et guarda el torn al mercat, controla les millors ofertes, et sargeix, et cuida, et cuina, t’acompanya…

La que calla o a la qual han fet callar. La construïda a partir d’una imatge que poques vegades es correspon amb la realitat. La mala bruixa, la mala sogra, l’alcavota, la tafanera, la vídua, la madrastra… La senyora és l’ombra de la qual res no saps.

Avui totes aquestes senyores han decidit apropiar-se de la seva història i organitzar-se. Són moltes i són pertot arreu. Han sortit d’aquest raconet i han desplegat la seva grandesa.

Són Comando. Són Bèsties. Són Bruixotes. I estan en guerra.

A través d’un viatge on transitem per realitat i ficció, vint senyores en escena de diferents edats ens guien per un procés de guerra, un ritual col·lectiu en temps real.”

Ritos de amor y guerra va ser estrenada el 6 d’abril de 2019 al Teatre de la Bonnemaison, amb una segona versió estrenada el 17 de gener de 2020 al mateix espai. L’obra es transforma de nou en un format de carrer en què tot el públic participarà en el ritual al qual ens conviden les SEÑORAS.

Comando señoras. Direcció, Alicia Reyero a partir de textos de les actrius.

Intèrprets: Lola Armadàs, Gisela Arnao, Laura Bernis, Gemma Charines, Ana Chinchilla, Rosa Devesa, Laia Falp, Adriana Feito, Montse Folgado, Aura Foguet, Joana Herance, Maribel Martín, Laura Martuscelli, Alicia Reyero, Carla Ricart, Barbara Roig, Maria Roig, Núria Salvadó, Elena Sandell, Cristina Serrat.

  • Assessoria de moviment: Ariadna Peya
  • Disseny d’’il·luminació: Ganecha Gil
  • Tècnic: Alberto Manzano
  • Assistència de direcció: Núria Salvadó
  • Fotografia: Noemí Elías
  • Producció: Lola Armadàs i Laia Fal
  • Cartell: EntreMars

RESERVA DE PLAÇA aquí.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Sagrada Família.
Organitzat per:
Centre Cívic Sagrada Família.


Comando señoras. Direcció, Alicia Reyero a partir de textos de les actrius.

És un espectacle viu, creat a partir de relats propis, que es transforma en funció de les actrius participants i l´espai. Un ritual en temps real, on actrius i públic participen en un acte comú, que acaba convertint-se en un acte catàrtic. Comando señoras es transforma per fer sentir la seva veu en la creació de noves ficcions i nous referents sobre les dones

Centre Cívic Sagrada Família

Adreça:
C Provença, 480
Districte:
Eixample
Barri:
La Sagrada Família
Codi postal:
08025
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Sagrada Família
Quan
12/11/2020

Telèfon

Tel.:
934508917

M'agrada 45

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix