Avec le temps

Tornar

Es celebra a la Sala d'Actes de la Casa Elizalde.

Tangent. Una peça de dansa-teatre adequada per a tots els públics, donat el seu to poètic, senzill i proper al clown.

Claire Ducreux és una referent de la dansa-teatre de carrer, que ha donat la volta al món amb els seus espectacles. Aquesta nova creació, amb el també veterà  coreògraf Toni Mira és adient per a tots els públics, donat el seu to poètic, senzill i proper al clown.

Ella és cega des de fa poc. Ell l’acompanya com pot. El temps passa entre rutina i records, tendresa, confiança i humor per aprendre a avançar per aquest món que ella ja no pot veure i que ell ha d’aprendre a veure per tots dos. Tristesa i alegria abraçades, travessen el temps ballant.

Intèrprets: Claire Ducreux i Toni Mira.

RESERVA DE PLAÇA aquí

Horaris


Una referent de la dansa-teatre de carrer que ha fet la volta al món amb els seus espectacles. Aquesta nova creació, amb el també veterà coreògraf Toni Mira, és adequada per a tots els públics, donat el seu to poètic, senzill i proper al clown. Ella és cega des de fa poc. Ell l´acompanya com pot. El temps passa entre rutina i records, tendresa, confiança i humor per aprendre a avançar per aquest món que ella ja no pot veure i que ell ha d´aprendre a veure per tots dos. Tristesa i alegria abraçades, travessen el temps ballant

Centre Cultural La Casa Elizalde

Adreça:
C València, 302
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08009
Població:
Barcelona
On
Centre Cultural La Casa Elizalde
Quan
07/10/2020

Telèfon

Tel.:
934880590
Fax:
934875275

M'agrada 28

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix