Festival Internacional de Sèries de Barcelona "Serializados Fest"

Tornar

Tota la programació es podrà seguir a través de la plataforma Filmin en streaming


El Festival Internacional de Sèries torna a portar a Espanya les millors produccions que han triomfat en televisions i festivals de tot el món. Regne Unit, Bèlgica, Dinamarca, Estats Units, França, Itàlia, Xile... Totes elles sèries sense distribució al nostre país i que els espectadors del Serielizados Fest podran gaudir en primícia.

Degut a la situació provocada per la crisis del COVID-19, l´organització del Serielizados Fest opta por emetre les estrenes d´aquest any a través de la plataforma Filmin del 20 al 29 d´octubre. El paquet d´estrenes inclou: Secció Oficial, Secció Panorama, Secció Short Form, Documentals i el VII Showcase de Pilots.

Dins de la Secció Oficial, el festival estrenarà la sèrie 22. Juli (Noruega, 2020), superproducció noruega que retrata l´atemptat d´Oslo de 2011 i les seves repercussions socials. Everything´s gonna be okay (EEUU, 2020), la nova sèrie del còmic i guionista Josh Thomas (creador de Please Like Me) centra la seva trama en personatges amb retards mentals com l´autisme.

La comèdia lebowskiana We got this (Suècia, 2020) en la que un americà a Estocolm, George English, posa fil a l´agulla quan descobreix que paguen una milionada per resoldre un crim comès al seu barri. I també des del país escandinau, Thin Ice (Suècia, 2020), un thriller governamental que posa la crisis climàtica al centre de la taula.

La nova sèrie de la creadora de The Legacy, Cry Wolf (Dinamarca, 2020), una de les darreres sensacions de la televisió danesa, narra la desintegració d´una família afectada por un cas d´abusos. Des de la regió flamenca, la tragicòmica Albatros (Bèlgica, 2020) s´ambienta en un campament d´estiu per a persones obeses que volen complir amb el somni d´un cos normatiu.

I Parlement (França, 2020) una sàtira política finíssima que segueix a Samy, un jove assistent del parlament europeu que arriba a Brussel·les poques setmanes després del referendum del Brèxit. Altres temes de la recent agenda europea, como el procés català, son també tractats amb ironia.

Aquestes set sèries optaran al Premi del Jurat, format per la professora Concepción Cascajosa (Fotogramas), el showrunner Javier Olivares (El Ministerio del Tiempo, Atrapa a un ladrón) i la dissenyadora de vestuari Bina Daigeler (Narcos, Mrs. America).

Programa d'activitats

Horaris

Phenomena, CCCB i Casa Seat i a través de la plataforma Filmin

Població:
Barcelona
On
Phenomena, CCCB i Casa Seat i a través de la plataforma Filmin
Quan
Del 20/10/2020 al 25/10/2020.

M'agrada 123

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix