Dart Festival

Tornar

Cinema. El Festival de Cinema Documental sobre Art Contemporani tindrà també una versió en línia.

Dart és el punt de trobada entre el cinema i l’art a Espanya i América Llatina. És el primer festival de cinema documental dedicat a l’art contemporani amb l’objectiu d’enllaçar la cultura i el coneixement amb el gran públic, i ho fa a través de documentals sobre fotografia, comissariat d’art, pintura, performance, arquitectura, moviments artístics i, en general, sobre art contemporani, prestant una atenció especial en els artistes, els seus processos de creació i les històries que hi ha darrere dels seus treballs.

Els enfocaments són molt diversos: biopics, projectes d’arts visuals produïts per a un lloc específic o un temps determinat, exposicions o esdeveniments rellevants de la història de l’art contemporani, des de l’eclosió avantguardista de principis del segle XX fins a l’actualitat.

La programació inclou activitats educatives i divulgatives, com xerrades, visites a galeries d’art, exposicions, Q&A i debats.

Dart 2021 tindrà versió en línia a la plataforma Filmin —accessible per tot el territori espanyol— del dijous, 26 de novembre, al diumenge 12 de desembre.

Podeu consultar la programació i els horaris en aquest  enllaç.

Horaris

Dart és el punt de trobada entre el cinema i l’art a Espanya i América Llatina. És el primer festival de cinema documental dedicat a l’art contemporani el principal objectiu del qual és entrellaçar la cultura i el coneixement amb el gran públic, i ho fa a través de documentals sobre fotografia, comissariat d’art, pintura, performance, arquitectura, moviments artístics i, en general, sobre art contemporani, prestant especial atenció als artistes, els seus processos de creació i les històries que hi ha darrere dels seus treballs. Els enfocaments són molt diversos: biopics, projectes d’arts visuals produïts per a un lloc específic o un temps determinat, exposicions o esdeveniments rellevants de la història de l’art contemporani, des de l’eclosió avantguardista de principis del segle XX fins a l’actualitat. De manera paral·lela, la programació inclou activitats educatives i divulgatives, com a xerrades, visites a galeries d’art, exposicions, Q&A i debats.

Dart 2021 tindrà la seva versió online a la plataforma Filmin –accesible per tot el territori espanyol– del dijous 26 de novembre al diumenge 12 de desembre.

Podeu consultar la programació i els horaris en aquest enllaç.

Museu d'Art Contemporani de Barcelona

Adreça:
Plaça dels Àngels, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Quan
Des de 25/11/2021 al 12/12/2022

Telèfon

Tel.:
931184531

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix