13è Festa de la Ciència al Parc de la Ciutadella

Tornar

El 26 i 27 d´octubre t´espera una nova cita amb la ciència, la tecnologia, el coneixement i la cultura. La 13a edició de la Festa de la Ciència et porta gairebé 200 activitats distribuïdes en 24 espais per apropar-te a la recerca que es fa a Barcelona i la seva àrea d´influència.

Les propostes posen a l´abast de tothom totes les temàtiques de la recerca científica, i algunes ho fan en el marc de tres efemèrides que van transformar la societat: la figura de Leonardo da Vinci als 500 anys de la seva mort, els 150 anys des que Dmitri Mendeléiev va publicar la taula periòdica dels elements químics i els 50 anys de l´arribada a la Lluna.

L´edició d´enguany s´ajusta a totes les edats, des dels infants menors de 6 anys, nens i nenes, joves, famílies i públic adult amb un nou espai de tallers i demostracions adreçat a persones a partir de 16 anys. Professionals de més de 150 entitats t´expliquen la seva recerca i descobriments a través de nombrosos formats on sovint, la ciència i la tecnologia es troben amb el joc, les arts visuals i l´espectacle.

La 13ª Festa de la Ciència reforça l´aposta pels continguts de difusió digitals i la reducció de l´impacte ambiental de l´esdeveniment. El programa d´activitats complet el trobaràs en aquest lloc web, al que també hi pots accedir a través de codis QR inclosos als panells de senyalització. Així mateix, un punt d´informació i persones de suport atendran les teves consultes al mateix Moll de la Fusta.

Consulteu el programa

Horaris

Altres

Organitzat per:
Institut de Cultura de Barcelona.

Moll de la Fusta

Adreça:
Moll Bosch i Alsina, 2
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Moll de la Fusta
Quan
Des de 26/10/2019 al 27/10/2019

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix