Correfoc

Tornar

Vine al correfoc! Sota una pluja d'espurnes, gaudeix d'un recorregut pel barri acompanyant els diables. Forma part del correfoc i viu de prop l'espectacle final.

Recorregut: Jardins de la Indústria – Indústria – Lepant – Mallorca –Marina, davant de la Sagrada Família, a la façana del Naixement.

Recomanacions per al correfoc

Informeu-vos bé per on passarà el correfoc i seguiu les recomanacions dels organitzadors i dels serveis d'ordre, a fi que la vostra participació en el correfoc esdevingui una autèntica festa.

Si per qualsevol circumstància se us encén la roba, tireu-vos a terra i rodoleu per apagar les flames. Sobretot, no correu: les flames s'estendrien i serien més virulentes.

No es pot encendre foc ni fumar al voltant de les bosses o receptacles del material pirotècnic, ni dels portadors del material que utilitzen les colles.

El públic que vulgui participar activament en els correfocs haurà de seguir les normes de seguretat següents:

· Utilitzeu vestits i calçat resistents al foc, i en cap cas roba de fibra sintètica; porteu barret o bé mocador lligat al cap; calceu sabates esportives o calçat consistent, sempre ben cordat, i en cap cas sandàlies ni xancletes.

· Salteu sempre endavant i mai cap endarrere, individualment o bé en grups molt reduïts; no us col·loqueu entre els timbalers i els actuants, ni destorbeu cap membre de les colles.

· Seguiu en tot moment les instruccions del servei d'ordre i de suport de l'acte.

Horaris

Sortida: Jardins de la Indústria

Adreça:
C Indústria, 121
Districte:
Eixample
Barri:
la Sagrada Família
Població:
Barcelona
On
Sortida: Jardins de la Indústria
Quan
27/04/2019

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix