“Som natura”

Tornar

Exposicions. Descobriu què és i com funciona la biodiversitat i com podem tenir un planeta saludable.

Som només una espècie entre els milions d’espècies que poblen el planeta, però és la que ha assolit el desenvolupament cultural i tecnològic més gran. Tanmateix, amb les nostres accions estem causant una greu pèrdua de biodiversitat, que els científics ja han qualificat de la “sisena gran extinció”.

És impossible predir totes les conseqüències de la pèrdua de biodiversitat, però sabem que tindrà efectes radicals en la qualitat de vida de les persones.

La biodiversitat és un tresor que hem de conservar per garantir el nostre benestar i la nostra salut. I perquè, en el futur, el planeta segueixi sent habitable per a tota la humanitat.

Confiem que, amb la nostra intel·ligència i el treball cooperatiu, serem capaços d’aturar la pèrdua de patrimoni natural i conservar la biodiversitat. Moltes persones i organitzacions ja ho estan fent. El canvi ja està en marxa.

Horaris

L'exposició de referència 'Planeta Vida' del Museu Blau acaba d'iniciar la seva trajectòria amb el nucli de l'exposició, 'La Terra avui', que és la part que mostra el fons patrimonial del Museu i ocupa més espai dins el recinte expositiu. Al llarg d'aquest any s'aniran inaugurant els altres àmbits d'aquesta mostra que han estat concebuts com a àrees semi permanents i renovables: 'La biografia de la Terra' i 'Els laboratoris de la vida'.

Més de 4.500 peces del fons patrimonial del Museu distribuïts en set àmbits: roques, minerals, plantes, animals, fongs, microbis i algues, expliquen i mostren diferents conceptes de la natura com la supervivència, el camuflatge, la complexitat de les estructures i l'origen i formació dels fòssils.

El discurs es troba contextualitzat amb taules interactives, panells de classificació, maquetes, vitrines amb col·lecció i altres espai més a fons-que ajuden a comprendre el món natural.

Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau

Adreça:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Besòs i el Maresme
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona - Museu Blau
Quan
Del 15/01/2019 al 10/11/2019.

Telèfon

Telèfon:
932566002

M'agrada 98

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix