Exposició 'Monòleg, diàleg i concepte'

Tornar


Monòleg, diàleg i concepte són el pretext que ens permet traçar un discurs al voltant del fons de la col·lecció de pintura de la Fundació Vila Casas. Un pretext que ens posa, com a punt de partida, al davant de qüestions tals com la convivència de diferents autors o d´un mateix autor amb si mateix i els seus diferents moments creatius. Tot això ens mou a plantejar-nos com s´esdevé el diàleg entre les diferents disciplines i llenguatges creatius que coexisteixen a l´actualitat.

La contraposició, la juxtaposició, la concentració, la dispersió o, fins i tot, l´absència permeten variar, transformar o modificar significats, valors o sentits, però també enriquir i completar conceptes, proposar-ne de nous, preservar les nostres conviccions o bé revisar-les.

Aquesta revisió de la col·lecció permanent del Museu Can Framis esdevé un viatge personal vertebrat per Antoni Vila Casas, qui ha configurat aquesta col·lecció durant anys, decidit a emparar, cuidar i potenciar l´art català contemporani i els seus artistes.

Horaris

Museu de Pintura Contemporània Can Framis - Fundació Privada Vila Casas

Adreça:
C Roc Boronat, 116*126
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08018
Població:
Barcelona
On
Museu de Pintura Contemporània Can Framis - Fundació Privada Vila Casas
Quan
Del 07/10/2019 al 31/12/2019.

Telèfon

#:
933208736

M'agrada 9

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix