“Monet, l’experiència immersiva”

Tornar

Reobertura de l'exposició, 1 de juliol
Aforament limitat a 30 persones per hora

Exposicions. L'exposició combina tecnologies d'última generació per descobrir l'obra de Monet.

Unes projeccions de gran format en alta definició inunden l’espai central de l’IDEAL, al Poblenou, i expliquen de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars.

A la zona de realitat virtual, els visitants es passegen pels destins més importants de la vida del pintor: des de la seva infantesa a Le Havre, la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam, la vida familiar a Argenteuil, fins a l’última etapa a Giverny.

“Monet, l’experiència immersiva” és una proposta única a escala mundial que convida a submergir-se en les obres mestres més extraordinàries de l’impressionisme.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre d'Arts Digitals l'Ideal.


Claude Monet (París, 1840 – Giverny, 1926) va ser un pioner en l'ús de la pinzellada lliure i l'autor del quadre "Impressió, sol naixent", que va servir per donar nom al moviment artístic conegut com impressionisme. L'exposició combina tecnologies d'última generació per descobrir com Monet, liderant tota una generació d'artistes, va saber observar i representar la realitat d'una manera revolucionària. Després de l'aparició de la fotografia, el repte dels artistes com Monet va ser pintar la realitat canviant, els instants fugissers, entenent l'art de la pintura com un acte espontani.

Projeccions de gran format en alta definició inundaran l'espai central de l'IDEAL explicant de manera sorprenent la particular tècnica pictòrica de Monet i la història de les seves obres més populars. Un homenatge al pintor que va canviar la història de l'art aprenent a capturar la bellesa d'allò efímer.

A la zona de realitat virtual, els visitants podran passejar-se pels destins més importants de la vida del pintor: des de la seva infantesa a Le Havre, la joventut a París, les estades a Londres, el refugi holandès de Zaandam, la vida familiar a Argenteuil, fins a la seva última etapa a Giverny.

"Monet, l'experiència immersiva" és una proposta única a escala mundial que convida a submergir-se en les més extraordinàries obres mestres de l'impressionisme.

Centre d'Arts Digitals l'Ideal

Adreça:
C Doctor Trueta, 196*198
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Poblenou
Codi postal:
08005
Població:
Barcelona
On
Centre d'Arts Digitals l'Ideal
Quan
Del 01/07/2020 al 13/09/2020.

Web

Web venda d'entrades:
https://idealbarcelona.com/

M'agrada 302

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix