Exposició "Mia Anima Nera" , a càrrec de col·lectiu The perfect lover"

Tornar


La Blueproject Foundation presenta l'exposició Mia anima nera, del col·lectiu The Perfect Lover, format per Jesús Alcaide, Javier Pividal i Sergio Porlán. La mostra podrà ser vista a la Sala Project del 25 d'octubre de 2019 al 12 de gener de 2020.

En un moment en què des dels ordres d'allò polític i social es pretén la transparència, la claredat i la concisió, des dels règims simbòlics de les produccions artístiques contemporànies seguim treballant a partir de la foscor, l'opacitat i allò complex. Mia anima nera és un projecte que es construeix des d'aquestes coordenades, un joc a tres bandes on l'autoria és un concepte contaminat. Ja no hi ha mort de l'autor sinó que aquest s'ha deixat seduir pel text d'altres.

El projecte és la segona aparició en escena d'una relació còmplice que reivindica l'opacitat del llenguatge per poder qüestionar la construcció de la realitat. Es proposa com un exercici dialògic, un espai d'interferències, un territori de negociació en què les peces es carreguen de nous sentits en entrar en contacte amb l'altre.

Horaris

Sala d'Exposicions Blueproject Foundation

Adreça:
C Princesa, 57
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Sala d'Exposicions Blueproject Foundation
Quan
Del 25/10/2019 al 12/01/2020.

Telèfon

#:
931824371

M'agrada 6

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix