'Louis Stettner'

Tornar

Fotografia. Retrospectiva sobre l'interessant i poc conegut fotògraf nord-americà.

Amb una vida a cavall entre Nova York i París, Louis Stettner (Nova York, 1922 - París, 2016) va romandre arrelat a dos mons en una època en la qual la majoria dels fotògrafs es relacionava només amb un d’ells.

Aquesta exposició forma part de la Regata Cultural, el programa d’activitats que impulsa l’Ajuntament de Barcelona per acompanyar la celebració de la Copa Amèrica de Vela a Barcelona.

Horaris

Altres

Se celebra a:
KBr - Barcelona Photo Center.

La diversitat dels temes que tracta i el permanent component social de les seves imatges són els trets principals de l’obra del nord-americà Louis Stettner (Nova York, 1922 – París, 2016), amb una llarga i molt interessant trajectòria que no ha estat objecte del reconeixement que mereix fins a l’actualitat.

Amb una vida a cavall entre Nova York i París, Stettner va romandre arrelat a dos mons en una època en la qual la majoria dels fotògrafs es relacionava només amb un dels d’ells. En aquest sentit, el seu treball remet tant a l’estètica de la fotografia de carrer novaiorquesa com a la mirada poètica de la fotografia urbana de tradició francesa, sempre amb el transfons de la seva preocupació social i la seva obstinació per reflectir la dignitat de l’ésser humà.

L’exposició, formada per més de 180 fotografies que recorren tota la trajectòria de Stettner, pretén pal·liar el desconeixement que, encara avui dia, existeix sobre la seva figura i la rellevància de la seva obra.

Comissària:  Sally Martin Katz (Comissària assistent de fotografia, SFMOMA)


KBr - Barcelona Photo Center

Adreça:
Av Litoral, 30
Districte:
Sant Martí
Barri:
la Vila Olímpica del Poblenou
Població:
Barcelona
On
KBr - Barcelona Photo Center
Quan
Des de 06/06/2024 al 15/09/2024

Telèfon

Tel.:
932723180

També et pot interessar...