Exposició "Las formas del tiempo" de Patricio Vélez

Tornar


La Fundació Suñol sempre ha mostrat la voluntat d´aprofundir en l´obra dels artistes que integren la Col·lecció Josep Suñol, com a testimonis de la riquesa i la diversitat de l´escena creativa de la Barcelona durant el període comprès entre 1975 i 2000.

Un d´ells és Patricio Vélez (Quito, Equador, 1945), que presenta per primera vegada una panoràmica exhaustiva de la seva trajectòria artística. L´exposició Las formas del tiempo agrupa una selecció de més de cinquanta obres entre dibuixos, pintures, gravats i fotografies, que ens apropa a la seva particular visió del món.

L´artista, que va arribar per primer cop a Barcelona el 1968, va realitzar estudis d´arquitectura entre Quito, Barcelona, Marsella i París. Establert definitivament a Barcelona com pintor i dibuixant a partir de 1976, ha estat professor a l´escola Eina durant més de vint anys i ha impartit cursos a diversos centres superiors d´ensenyament de Belles Arts.

La seva obra s´erigeix com un mecanisme de reconstrucció de la memòria personal, que recull les experiències viscudes en multitud de viatges i encontres, afegint també passatges imaginaris.

L´exposició es completa amb l´edició d´un catàleg, que consta de vuit capítols que reuneixen les obres de Patricio Vélez en diferents eixos temàtics o formals per guiar l´espectador a través d´un viatge per la seva trajectòria. Així mateix, la conversa que recull entre l´artista i les comissàries Luisa Ortínez i Rosa Queralt il·lustra vivències, projectes i referències de Patricio Vélez que sense dubte han marcat la seva relació amb l´altre, la natura i la ciutat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Fundació Suñol.

Fundació Suñol

Adreça:
Pg Gràcia, 98
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona
On
Fundació Suñol
Quan
Del 26/04/2018 al 08/09/2018.

Telèfon

Telèfon:
934961032
Fax:
934872019

M'agrada 32

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix