La ciutat davant la càmera. Imaginaris urbans al segle XIX

Tornar

Fotografia històrica. L’arribada de la fotografia a Barcelona el 1839 va coincidir amb una intensa transformació urbana de la ciutat.

Els processos de modernització propis de la industrialització i la revolució burgesa al segle XIX van sotmetre la ciutat de Barcelona a una transformació intensa que va modificar el seu imaginari cívic i la seva forma urbana

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona presenta l’exposició “La ciutat davant la càmera. Imaginaris urbans al segle XIX”. L’arribada de la fotografia a Barcelona el 1839 va coincidir amb un procés intens de transformació urbana de la ciutat: els processos de modernització propis de la industrialització i la revolució burgesa.

Des d’aquell moment, la fotografia hi va prendre part: va promoure motius i punts de vista que, progressivament, anirien sedimentant el discurs sobre la nova realitat urbana del mil vuit-cents.

Entrada gratuïta.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Arxiu Fotogràfic de Barcelona.

L’Arxiu Fotogràfic de Barcelona presenta l’exposició “La ciutat davant la càmera. Imaginaris urbans al segle XIX”. L’arribada de la fotografia a Barcelona el 1839 va coincidir amb un procés intens de transformació urbana de la ciutat. Des d’aquell moment, la fotografia hi va prendre part: va promoure motius i punts de vista que, paulatinament, anirien sedimentant el discurs sobre la nova realitat urbana del mil vuit-cents.

Arxiu Fotogràfic de Barcelona

Adreça:
Plaça de Pons i Clerch, 2
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Arxiu Fotogràfic de Barcelona
Quan
Des de 17/06/2022 al 23/10/2022

Telèfon

Tel.:
932563420
Fax:
933178327

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix