‘La Ciència de Pixar’

Tornar

Ciència i animació. L’exposició ofereix una mirada única a la ciència i a la tecnologia que amaguen les pel·lícules de Pixar.

La Ciència de Pixar és una exposició interactiva que ens permet descobrir els complexos processos creatius que han fet possible la creació d’alguns dels personatges animats més cèlebres de Pixar com Buzz Lightyear, Dory, Mike i Sully…

La immersió comença amb un vídeo que relata el procés que fa servir Pixar per convertir una idea en una pel·lícula i després podrem visitar, en l’ordre que tirem, les vuit seccions que relaten el procés de producció de Pixar.

Ens submergirem en la feina dels artistes i experts en animació i informàtica de la companyia, descobrir què hi ha darrere de les pel·lícules i, en especial, tots els aspectes relacionats amb les disciplines STEAM: ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.

Vols gaudir de la mirada única a la ciència i la tecnologia que amaguen les pel·lícules de Pixar? Vine i descobreix els secrets que hi ha darrere de la pantalla.

Visita aquesta exposició interactiva i descobreix els complexos processos creatius que han fet possible la creació d’alguns dels personatges animats més cèlebres: Buzz Lightyear, Dory, Mike i Sully…

La ciència de Pixar és una exposició dissenyada per oferir als visitants una mirada única sobre el que passa darrere de la pantalla i que puguin descobrir el procés que s’ha fet servir per crear les pel·lícules de Pixar. Els visitants començaran la immersió amb un vídeo que relata el procés que fa servir Pixar per convertir una idea en una pel·lícula i després es podran acostar a l’exposició i visitar, en l’ordre que triïn, les vuit seccions que relaten el procés de producció de Pixar.

Cadascun dels vuit àmbits —modelat, rigging, superfícies, sets i càmeres, animació, simulació, il·luminació i rendering— inclou:

- Interactius digitals que oferiran als visitants l’oportunitat d’explorar els desafiaments del món real als quals s’enfronta l’equip de producció de Pixar.

- Interactius físics que permetran als visitants obtenir experiències tàctils per ajudar-los a entendre millor el que passa en el món virtual creat per Pixar.

- Històries en vídeo en les quals els empleats de Pixar comparteixen informació sobre els complexos desafiaments que la companyia ha superat en el desenvolupament de les seves pel·lícules.

- Entrevistes amb treballadors de Pixar on destaquen la varietat de carreres necessàries i amplien les opinions dels visitants sobre el que significa treballar en un camp STEAM.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
Carrer d'Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Des de 17/05/2023 al 03/09/2023

Telèfon

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber