Exposició ''Identitats'', un projecte de Merly Castaño Montoya

Tornar

Aquesta proposta és un projecte fotogràfic que se centra en la participació de les persones que protagonitzen els retrats amb la intenció de promoure la interacció i la integració social amb un grup vulnerable d’exclusió: les persones migrants indocumentades.

“El missatge de la meva obra invita a una reflexió sobre la marginalitat, l’exclusió social i la invisibilitat de les persones migrants en situació “irregular”. Les imatges mostren tan sols una part del rostre, en una metàfora que reflecteix la realitat d’aquestes persones que viuen sense poder mostrar-se amb tota llibertat, perquè d’alguna manera el sistema les ha privades de la seva identitat.

Des d’aquí convido tothom que vegi aquesta obra perquè assumeixin accions que condueixin a una transformació social integradora que produeixi un impacte positiu en la resolució d’aquest problema. Al mateix temps, a causa de la meva pròpia realitat com a migrant en situació irregular, la realització d’aquest projecte era una manera de demostrar que, tot i les barreres administratives, es pot desenvolupar un projecte artístic suplint la precarietat de mitjans amb molta il·lusió i treball.”

Inauguració: 23 de març a les 19 h.

Projecte guanyador de la Convocatòria VisualKorner

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Pati Llimona.

Centre Cívic Pati Llimona

Adreça:
Carrer del Regomir, 3
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Pati Llimona
Quan
Des de 23/03/2023 al 24/04/2023

Telèfon

Tel.:
932566100

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber