“Guinea: el franquisme colonial”

Tornar

Exposicions. Les imposicions del franquisme colonial sobre els equatoguineans.

L’anomenada Guinea Espanyola va ser, tal com explica l’exposició “Guinea: el franquisme colonial”, més que un colonialisme.

Als equatoguineans, com a tots els espanyols, se’ls va sotmetre a un règim d’excepció que els va encabir en un partit únic; se’ls va imposar una educació dogmàtica i se’ls va negar qualsevol tipus de representació democràtica.

Però, per partida doble i fruit de la colonització, als equatoguineans, com a gairebé tots els africans, també se’ls van extirpar les manifestacions socials i culturals pròpies.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Espai Avinyó - Llengua i Cultura.


Als equatoguineans, com a tots els espanyols, se´ls va sotmetre a un règim d´excepció que els va encabir en un partit únic, se´ls va imposar una educació dogmàtica i se´ls va negar qualsevol tipus de representació democràtica. Però, per partida doble i fruit de la colonització, als equatoguineans, com a gairebé tots els africans, també se´ls va extirpar les manifestacions socials i culturals pròpies.

L´anomenada Guinea Espanyola va suposar, tal com explica l´exposició "Guinea: el franquisme colonial", més que un colonialisme.

Espai Avinyó - Llengua i Cultura

Adreça:
C Avinyó, 52
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Espai Avinyó - Llengua i Cultura
Quan
Del 26/11/2019 al 31/03/2020.

Telèfon

#:
933428080

M'agrada 37

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix