“Enjoia’t”

Tornar

Exposicions. Mostra de les propostes més destacades i transgressores de la joieria contemporània. 

El Museu del Disseny de Barcelona presenta les peces seleccionades a la 25a edició dels Premis de Joieria Contemporània Enjoia’t, que organitza l’Associació d’Artistes i Artesans del Foment de les Arts i del Disseny (A-FAD).

La mostra també inclou les corones dissenyades pels alumnes de l’Escola d’Art La Industrial. La corona escollida pel públic servirà per coronar el guanyador o guanyadora del Premi d’Opinió durant la cerimònia de lliurament dels premis, el dissabte 12 d’octubre, en què el públic tindrà un paper destacat: tots els joiers participants lluiran les seves peces durant la festa, i els assistents escolliran la peça guanyadora del Premi d’Opinió, que passarà a formar part de la col·lecció del Museu del Disseny.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.


Els Premis de Joieria Contemporània ENJOIA'T, organitzats per l'Associació d´Artistes i Artesans del FAD (A-FAD), arriben a les 25 edicions amb la voluntat de guardonar les propostes més destacades i transgressores en el camp de la joieria.

Els premis formen part de la Setmana de la Joieria a Barcelona, aportant contingut divers i enriquidor per donar a conèixer la importància de la pràctica joiera, a partir de col·laboracions entre entitats. Aquest fet permet reforçar la presència del sector i posar de relleu la creativitat local i internacional.

Enguany s'han seleccionat un total de 27 peces, 13 en la categoria Professional i 14 en la categoria Estudiant. La representació internacional augmenta any rere any: els participants de la present edició provenen de 14 països diferents.

Els guanyadors es donaran a conèixer el dissabte 12 d´octubre a la cerimònia d´entrega dels premis. Es guardonaran un guanyador i dos finalistes per cada categoria. Els dos joiers o joieres que resultin guardonats, rebran un stand gratuït per participar a la Fira Joya 2020, un punt de trobada internacional de primer nivell celebrat al mateix edifici fruit de la col·laboració amb A-FAD. A més, la peça guanyadora passarà a formar part de la col·lecció del Museu del Disseny.

El públic tindrà un paper destacat durant l´entrega dels premis. Tots els joiers participants lluiran les seves peces durant la festa, i els assistents, mitjançant els seus vots, escolliran quina és la peça mereixedora del Premi d´Opinió.

Totes les peces seleccionades es podran veure del 27 de setembre al 17 de novembre al Museu del Disseny de Barcelona. La mostra també inclou les corones que han dissenyat els alumnes de l'Escola d´Art La Industrial. La corona escollida serà l´encarregada de coronar els guanyador/a del Premi d'Opinió el mateix dia de la cerimònia. L´estudiant, la corona del qual hagi estat escollida, guanyarà un curs d´esmalt a càrrec del Col·legi Oficinal de Joiers, d'Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs (JORGC).

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Del 28/09/2019 al 17/11/2019.

Telèfon

Centraleta:
932566800
Reserves:
932566801

M'agrada 34

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix