“Emergència! Dissenys contra la covid-19”

Tornar

Planta B

Exposicions. Les respostes del disseny a les necessitats urgents originades per la crisi sanitària i social.

El Museu del Disseny organitza l’exposició “Emergència! Dissenys contra la covid-19”, una selecció de les múltiples iniciatives que des del món del disseny han donat una resposta ràpida a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la covid-19.

Aquesta mostra s’inaugurarà coincidint amb la Barcelona Design Week, que enguany s’ha traslladat al mes de novembre.

El museu ha posat en marxa aquest projecte d’increment patrimonial amb la cerca i selecció de les respostes sorgides, tant públiques com privades, davant la demanda urgent i primordial de salvar vides i protegir les persones.

D’entre les aportacions, es dedica una atenció especial als dissenys d’emergència per als elements de protecció, la maquinària i la gràfica lligada a la comunicació, la informació i les campanyes.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu del Disseny de Barcelona.
Es venen les entrades a:
Museu del Disseny de Barcelona.


L´exposició "Emergència! Dissenys contra la COVID-19" és el resultat de la selecció de les múltiples iniciatives que des del món del disseny han donat una resposta ràpida a les necessitats urgents de la crisi sanitària i social causada per la pandèmia de la COVID-19, impulsada pel Museu del Disseny.

El Museu del Disseny ha dedicat especial atenció als dissenys d´emergència en els àmbits dels elements de protecció, la maquinària o la gràfica lligada a la comunicació i campanyes d´informació, projectes que passaran a formar part de la col·lecció del Museu.

Museu del Disseny de Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
El Parc i la Llacuna del Poblenou
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Museu del Disseny de Barcelona
Quan
Del 13/11/2020 al 10/01/2021.

Telèfon

Centraleta:
932566800
Reserves:
932566801

M'agrada 104

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix