Exposició 'Els costos del model de producció i consum que asfixien la ciutadania'

Tornar

L'exposició està formada per tres boles gegants que simbolitzen els costos econòmic, social i ambiental del model de producció i consum actual i el seu impacte en la societat. L'estructura, que convida a la reflexió i la participació, es pot visitar fins al 30 de setembre a la seu del Districte, de 10 a 19 h, de dilluns a divendres.

La creació d’aquesta estructura és el resultat d’un taller de construcció col·lectiva que es va celebrar durant la Fira Modernista de la Dreta de l’Eixample, en col·laboració amb l’estudi Alacalle. Les tres boles gegants també van formar part de la performance reivindicativa que Rezero i una vintena d’entitats van fer el dimarts 5 de juliol a les portes de la Generalitat de Catalunya per exigir la màxima ambició en la nova Llei de Prevenció i Gestió de Residus, que tot just es comença a debatre aquest mes de juliol.

Cada bola artística fa 1,5 metres de diàmetre. La bola que representa el cost social està formada per blísters de medicaments. La bola que evoca el cost econòmic s’ha elaborat a partir de tiquets de compra, rebuts, impostos, sobres, etc. Finalment, la bola del cost ambiental ha estat creada a partir de tot tipus d’envasos i objectes d’un sol ús o de plàstic.

Un maniquí que simula empènyer amb força les boles, un cartell i una urna que crida a la participació culminen l’exposició. També s’hi poden llegir tots els missatges que es van fer arribar al Govern.

Horaris

Consell Municipal del Districte de l'Eixample

Adreça:
Carrer d'Aragó, 311
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de l'Eixample
Població:
Barcelona
On
Consell Municipal del Districte de l'Eixample
Quan
Des de 07/07/2022 al 30/09/2022

Telèfon

Centraleta:
934027000
Fax:
932916262

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix