‘El millor disseny de l'any’

Tornar

Art i disseny. La mostra anual amb més de 400 projectes del millor art, arquitectura, interiorisme, disseny gràfic i comunicació visual.

El millor disseny de l’any mostra l’evolució de les disciplines creatives a través de projectes concrets, reals, que han estat seleccionats per jurats formats per professionals de prestigi, que han valorat l’excel·lència, l’originalitat i la innovació conceptual dels projectes presentats als premis que organitzen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny i de les arts.

La 12a edició de l’exposició recull més de 400 projectes i obres, tots ells guanyadors o finalistes dels premis de les diferents disciplines, i es divideix en tres àmbits: art, arquitectura i interiorisme, i disseny gràfic i comunicació visual.

Com a novetat, es podrà accedir a una audioguia que dona les claus per entendre els tres àmbits de l’exposició d’una forma entenedora per a tots els públics.

Més informació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Disseny Hub Barcelona.

A la Sala A

Organitzat per:
Barcelona Centre de Disseny.

El disseny i les arts influencien i són influenciats per la societat, la cultura, l’economia, la tecnologia i l’entorn que les envolta, de manera que van transformant-se any rere any. Aquesta exposició anual mostra l’evolució de les disciplines creatives a través de projectes concrets, reals, que han estat seleccionats per jurats formats per professionals de prestigi, que han valorat l’excel·lència, l’originalitat i la innovació conceptual dels projectes presentats als premis que organitzen les associacions del FAD en les diferents disciplines del disseny i de les arts. En conjunt, la mostra ens ofereix una valuosa panoràmica de l’art, l’arquitectura, l’interiorisme, el disseny gràfic i la comunicació visual d’ara i aquí.

La dotzena edició de l’exposició «El millor disseny de l’any» recull més de quatre-cents projectes i obres, tots ells guanyadors o finalistes dels premis de les diferents disciplines del disseny.

L’exposició està dividida en tres àmbits:

– Art. Acull les obres finalistes de la 13a edició dels Premis FAD d’Art, uns guardons que, des de 2003, organitza l’A-FAD, l’Associació d’Artistes i Artesans del FAD, i promouen la creació artística contemporània, reconeixent el diàleg entre el concepte, el relat, els materials i la tècnica.

– Arquitectura i Interiorisme. Inclou les obres finalistes i seleccionades dels 65ns Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme i els Premis Habitàcola per a estudiants d’arquitectura i disseny. Aquests guardons són organitzats per l’ARQUIN-FAD, l’Associació Interdisciplinària del Disseny de l’Espai del FAD. Des de la independència i la constància, els Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme premien any rere any les millors obres de l’arquitectura peninsular.

– Disseny gràfic i comunicació visual. Mostra les obres guardonades dels Premis ADG Laus que organitza l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD (ADG-FAD), realitzades tant per professionals com per estudiants. Són el baròmetre anual de l’estat de la professió, reconeixen l’excel·lència i el talent emergent i promouen la importància cultural i econòmica del disseny i la comunicació per a la societat.

Disseny Hub Barcelona

Adreça:
Pl Glòries Catalanes, 37*38
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Disseny Hub Barcelona
Quan
Des de 05/10/2023 al 07/01/2024

Telèfon

Tel.:
932566700

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber