“De zero”

Tornar

Exposicions. Guido Guidi és una figura clau en la renovació de les arts fotogràfiques a partir dels anys seixanta.

Guido Guidi (Cesena, Itàlia, 1941) és una figura clau en la renovació de les pràctiques fotogràfiques que va tenir lloc a partir dels anys seixanta. Les seves obres ocupen un lloc fonamental en la reflexió al voltant del paisatge contemporani, l’urbanisme i l’arquitectura, així com sobre el mitjà fotogràfic mateix.

Aquesta exposició, de caràcter retrospectiu, la més àmplia dedicada a l’autor fins avui, recorre la seva obra amb el propòsit de donar a conèixer l’interès i la singularitat del seu pensament en imatges.

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Virreina Centre de la Imatge.

Guido Guidi (Cesena, Itàlia, 1941) és una figura clau en la renovació de les pràctiques fotogràfiques que té lloc a partir dels anys seixanta. Les seves obres ocupen un lloc fonamental en la reflexió al voltant del paisatge contemporani, l’urbanisme i l’arquitectura, així com sobre el mitjà fotogràfic mateix. Aquesta exposició de caràcter retrospectiu, la més àmplia dedicada a l’autor fins avui, recorre la seva obra amb el propòsit de donar a conèixer l’interès i la singularitat del seu pensament en imatges.

La Virreina Centre de la Imatge

Adreça:
C la Rambla, 99
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
La Virreina Centre de la Imatge
Quan
Des de 15/10/2021 al 16/01/2022

Telèfon

Informació:
933161000
Centraleta:
933017775
Fax:
933161194

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix