Exposició ''Cooperació 30 anys sense fronteres''

Tornar

Mostra fotogràfica de la feina que fa l’ONG Pallassos Sense Fronteres arreu del món. L’organització, nascuda a Sant Esteve de Palautordera el 1993 ha fet 500 expedicions a més de 100 països; més de 7.500 actuacions, on hi ha participat uns 1.000 artistes que han actuat davant de més de dos milions i mig de persones afectades per conflictes bèl·lics o catàstrofes naturals.

"Fa trenta anys que les sabates gegants i els nassos vermells de Pallassos Sense Fronteres viatgen per tot el món amb l'objectiu de millorar la situació emocional de la infància que pateix les conseqüències dels conflictes bèl·lics i els desastres naturals. A casa nostra, Pallassos Sense Fronteres també duu a terme projectes amb l'objectiu de proporcionar suport emocional i psicològic a la infància i la població adulta en situació de vulnerabilitat i exclusió social."

Aquesta exposició pretén recopilar els moments més destacats de la història de l'organització, amb fotografies realitzades en diferents països i anys per diferents fotògrafs col·laboradors.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Teixonera.

Centre Cívic Teixonera

Adreça:
Carrer d'Arenys, 75
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
la Teixonera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Teixonera
Quan
Des de 11/12/2023 al 22/12/2023

Telèfon

Tel.:
932563388

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber