Exposició 'Connectem amb ... Micos. Retratem la diversitat'

Tornar

Al vestíbul.

Aquesta exposició és fruit de la vuitena edició del projecte escolar de proximitat "Connectem amb..." que el Museu adreça als centres educatius del districte de Sant Martí i del municipi veí de Sant Adrià de Besòs, amb l´objectiu de promoure una nova mirada sobre els barris per part de l´alumnat participant.

Amb l´exposició temporal "Micos. Una història de primats" com a punt de partida i amb el retrat fotogràfic com a llenguatge, més de 200 alumnes, acompanyats de les seves mestres, han buscat i mostrat la diversitat existent en les seves aules i en els seus entorns familiars. Aquesta iniciativa, dinamitzada per l´equip educatiu del Museu i per l´associació cultural El Catalejo, ha abraçat el procés creatiu de principi a fi, des de la definició d´allò que entenem per diversitat fins a l´edició col·lectiva de l´exposició final.

El projecte ha comptat amb espais de debat i reflexió, exercicis de retrat i auto-retrat, treballs a partir de mapes imaginaris que connecten domicilis i escoles, dinàmiques d´intervenció sobre les fotografies, entrevistes escrites i àudio-visuals, així com un espai final de presa de decisió compartida per a triar el material a exposar.

La pandèmia també ha deixat la seva empremta en el ´Connectem amb...´. La seva irrupció va interrompre el procés a mitjans del curs 2019-2020 i, en la seva represa a octubre de 2020, n´ha condicionat la mobilitat i la interacció entre l´alumnat. Tot i això, l´exposició recull la feina duta a terme durant aquests dos cursos escolars.

Horaris

Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Adreça:
Pl Leonardo Da Vinci, 4*5
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Besòs i el Maresme
Població:
Barcelona
On
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Quan
Des de 26/01/2021 al 05/04/2021

Telèfon

Tel.:
932566002

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix