"Bcn 1965-1975. Una mirada des de la intel•ligència artificial"

Tornar

Exposició. Amb la muntanya de Montjuïc com a eix conductor, la mostra proposa una visita a la Barcelona del tardofranquisme a través d’imatges d’arxiu.

En concret, la mostra recupera una època en la qual el Castell de Montjuïc acollia un museu militar i el pati d'armes una estàtua eqüestre del dictador Franco, un període en què a la Muntanya se celebraven curses de Fórmula 1, s'hi inaugurava un parc d'atraccions i s'aprovava el projecte de construcció de la Fundació Miró.

La mostra, comissariada per Estampa, proposa un recorregut històric, d'una història encara molt recent, a través d'una aproximació tecnològica a la documentació gràfica. Les fotografies s'han classificat mitjançant un sistema d'exploració d'imatges basat en la intel·ligència artificial, proporcionant una visió singular del Montjuïc i de la Barcelona de fa mig segle.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Castell de Montjuïc.

El Castell de Montjuïc presenta, a partir del 28 de maig, l’exposició “Bcn 1965-1975. Una mirada des de la intel·ligència artificial”, que rememora el Montjuïc i la Barcelona de fa aproximadament cinquanta anys. Amb la muntanya de Montjuïc com a eix conductor, proposa una visita a la Barcelona del tardofranquisme a través d’imatges d’arxiu.

En concret, la mostra recupera una època en la qual el Castell de Montjuïc acollia un museu militar i el pati d’armes una estàtua eqüestre del dictador Franco, un període en què a la Muntanya s’hi celebraven curses de Fórmula 1, s’hi inaugurava un parc d’atraccions i s’aprovava el projecte de construcció de la Fundació Miró.

La mostra, comissariada per Estampa, proposa un recorregut històric, d’una història encara molt recent, a través d’una aproximació tecnològica a la documentació gràfica. Les fotografies s’han classificat mitjançant un sistema d’exploració d’imatges basat en la intel·ligència artificial, proporcionant una visió singular del Montjuïc i de la Barcelona de fa mig segle.

Castell de Montjuïc

Adreça:
Ctra Montjuïc, 66
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Castell de Montjuïc
Quan
Des de 28/05/2021 al 13/02/2022

Telèfon

Tel.:
932564440

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix