Exposició 'Barcelona flashback. Kit d'història en 100 objectes'

Tornar

Barcelona flashback és una síntesi experimental radicalment innovadora en les formes de mostrar i situar la trajectòria de Barcelona, amb un mètode de lectura històrica interrogativa d´objectes, arquitectures i paisatges i amb nous programes ciutadans.

Barcelona flashback és, alhora, una proposta educativa, i és també un projecte de recerca internacional sobre el kit mínim de coneixement i consciència urbana que un museu de ciutat del segle xxi ha de proporcionar, en pro de la democràcia i del dret a la ciutat.

Barcelona flashback s´inscriu de ple en els plans del Muhba com a museu de ciutat del segle xxi, en l´horitzó de la reforma de la Casa Padellàs com a Casa de la Història de Barcelona, nucli de la xarxa d´espais patrimonials del Museu per tota la ciutat.

Barcelona en una hora: testimonis, relats, recorreguts, connexions i patrimonis, punt de partida de formes alternatives de visita urbana.

Mètode de lectura històrica per interrogar la ciutat, des dels romans al segle xxi i amb les millors peces de la col·lecció, i per interpretar els seus patrimonis i paisatges.

Memòries urbanes, del gran rellotge de Barcelona de 1576, símbol dels temps i ritmes de la ciutat moderna, als batecs de la metròpoli contemporània.

BCN & Europa, una aproximació a les ciutats, decisives avui en la construcció d´Europa, a través dels museus de ciutat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Casa Padellàs.
Adreça:
C Veguer, 2*4
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Barri Gòtic
Població:
Barcelona
Quan
Des de 10/10/2019 al 31/12/2024

Telèfon

Centraleta:
932562100
Fax:
933150957

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix