‘Barcelona 1992. Trenta anys després’

Tornar

Olimpisme. L’exposició analitza la transformació de la ciutat i de la muntanya de Montjuïc arran dels Jocs Olímpics i Paralímpics.

El 25 de juliol del 2022, Barcelona celebra els 30 anys de la inauguració dels Jocs Olímpics, un esdeveniment clau per a la transformació de la muntanya de Montjuïc i del conjunt de la ciutat.

Amb motiu d'aquesta efemèride, el Castell de Montjuïc presenta Barcelona 1992. Trenta anys després, un recorregut històric des dels inicis de la dècada dels vuitanta, en què es va gestar la candidatura, fins a la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics. L’exposició és també un espai de reflexió amb l’objectiu de fer una lectura de l’herència olímpica, a partir de la mirada de les generacions posteriors.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Castell de Montjuïc.

La present exposició es proposa revisitar aquells anys ―des els inicis de la dècada dels vuitanta en què es va gestar la candidatura, fins a la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics ―amb l’objectiu d’analitzar la transformació de la ciutat i de la muntanya de Montjuïc i, també, reflexionar sobre el seu impacte en la vida de les barcelonines trenta anys després.

Castell de Montjuïc

Adreça:
Carretera de Montjuïc, 66
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Castell de Montjuïc
Quan
Des de 22/07/2022 al 10/01/2023

Telèfon

Tel.:
932564440

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix