“Aixafem el feixisme. El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya, 1936-1939”

Tornar

Exposicions. Una exposició que mostra la varietat de formes informatives i propagandístiques utilitzades per lluitar contra el feixisme durant la Guerra Civil.

El Palau Robert acull una exposició que aborda la tasca del Comissariat de Propaganda de la Generalitat republicana per defensar les polítiques de progrés social i les llibertats democràtiques i nacionals.

Una exposició plena d’història que recull una selecció d’un centenar de fotografies de l’època i una trentena de cartells originals. Explica les accions que la Generalitat va dur a terme i ens contextualitza i ens dona detalls sobre els motius que van fer prendre aquelles decisions.

“Aixafem el feixisme. El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya, 1936-1939” ha estat organitzada per la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.

La comissària de l’exposició és la periodista Ester Boquera.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala d'Exposicions.

La mostra del Palau Robert "Aixafem el feixisme. El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya,1936-1939" explica els mitjans i les estratègies persuasives que va fer servir el Comissariat per defensar les polítiques de progrés social i les llibertats democràtiques i nacionals.

L'exposició que es pot visitar del 3 de novembre al 5 d'abril de 2021 a les Sales 1 i 2, l'organitza la Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda, i n'és la comissària la periodista Ester Boquera. Una encartellada el dia 2 a les 13h, a les portes del Palau Robert, amb presència de diverses autoritats acadèmiques i institucionals així com de les persones responsables de l'exposició, donarà el tret de sortida a aquesta nova proposta.

Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions

Adreça:
Pg Gràcia, 107
Districte:
Eixample
Barri:
la Dreta de Eixample
Codi postal:
08008
Població:
Barcelona
On
Palau Robert - Centre d'Informació de Catalunya - Sala d'Exposicions
Quan
Des de 03/11/2020 al 05/04/2021

Telèfon

Tel.:
932388091
Fax:
932384010

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix