Espectacle "Thoughtifier"amb Bill Bailey

Tornar

Pensador

Substantiu:

1. Un intrigant dispositiu que pot amplificar els pensaments d'una ment curiosa utilitzant música, canalitzada a través d'un instrument humà, conegut com a Bill Bailey.

2. (col·loquial) una persona semblant a Bill Bailey.

En un moment de la nostra evolució en el qual sembla com si fóssim somnàmbuls cap a un món en el qual els éssers humans podrien ser redundants, i en el qual gran part del que fem el poden fer millor i més eficientment les màquines, quin millor moment per a celebrar la nostra pròpia humanitat imperfecta. I qui millor que Bill per a guiar-nos... Per a portar-nos de passeig per la història del pensament humà, plagada d'errors, distraccions, molles de pa i a vegades magnífica, i per com podria ajudar-nos a sobreviure en aquest nou i valent món. Un màgic i misteriós viatge musical per la ment humana, juntament amb altres assumptes urgents sobre balenes, biofilia, amor no correspost i altres pensaments. Amplificat amb música.

The Guardian“

Una comèdia musical després d'una altra”¡“La seva genialitat consisteix a atreure a multituds gegantesques... amb la força del seu extravagant entusiasme i sense alcavotejar ni pretendre mai ser ningú més que el seu idiosincràtic i poc convencional jo”

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Victòria.
Es venen les entrades a:
Teatre Victòria.

Teatre Victòria

Adreça:
Av Paral.lel, 65*67
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Teatre Victòria
Quan
01/04/2024

Telèfon

Venda d'entrades:
93 324 97 42

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatrevictoria.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber