Espectacle "Souvenirs" , projecte artístic - comunitari de l'Antic Teatre "La Bellesa" , a càrrec del grup de veïnes i veïns de Sant Pere, Santa Caterina i la Rivera

Tornar


Quines són les empremtes que deixa en els cossos i en les ments la guerra i el feixisme?

Amb aquesta primera premissa engeguem la tercera exploració escènica de La Bellesa; i ho fem a partir de documents i objectes del passat que donen peu a diferents relats de vida: cartes, contractes laborals, títols i certificats oficials, poemes escrits en tovallons de paper, peces de roba, objectes quotidians, fotografies... Relats encarnats que conviden a una presa de consciència col·lectiva sobre la manera en què les guerres i els feixismes esquincen les biografies i deixen una empremta inesborrable.

Narrar per resignificar i guarir.

El projecte Souvenirs és la continuació natural del treball realitzat durant els darrers 3 anys amb el col·lectiu de La Bellesa en col·laboració amb Antic Teatre i amb la directora i dramaturga Marta Galán Sala. Després de la participació en un projecte de districte/barri el 2016 (La Bellesa, Antic Teatre 2016), va arribar la participació en un projecte de ciutat (ART I PART, Projecte Rebomboris, La sala de La Bonne 2018). Pels participants suposa un nou repte que els apodera, els encoratja i els connecta a altres realitats, augmentant així la seva participació en la cultura de la ciutat (i en la d'altres ciutats) i consolidant la seva pràctica setmanal com alguna cosa que els fa feliços, els ocupa i intensifica la seva vida en relació al present i a la vida cultural del barri i de la ciutat.

Horaris

Teatre - Antic Teatre - Espai de Creació

Adreça:
C Verdaguer i Callís, 12
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Teatre - Antic Teatre - Espai de Creació
Quan
Del 24/10/2019 al 27/10/2019.

Telèfon

Telèfon:
933152354
Fax:
933152354

Web

Web venda d'entrades:
www.anticteatre.com

M'agrada 6

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix